• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

hilal nur ergen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
55
12
3
25
3 aylik igne yaptirmistim eylulde gecen ay bitti 3 aylik ignenin zamani doldu. Igneden sonra adet olmadim hic hala bekliyorum adet olmadim. Bugun test yapmak istedim ama pek emin olamadim kan testi vermek icin. Sizce ne yapmaliyim ? Testi 1 hafta sonra tekrar mi yapmaliyim. Yardimci olurmusunuz lutfen.

Eklentiler

• 1000005411.jpg
    1000005411.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 1000005410.jpg
    1000005410.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 73
3 aylik igne yaptirmistim eylulde gecen ay bitti 3 aylik ignenin zamani doldu. Igneden sonra adet olmadim hic hala bekliyorum adet olmadim. Bugun test yapmak istedim ama pek emin olamadim kan testi vermek icin. Sizce ne yapmaliyim ? Testi 1 hafta sonra tekrar mi yapmaliyim. Yardimci olurmusunuz lutfen.
Bat ne zaman? Hafif Bi gölge var ama testlerin yanılma payı da oluyor yani net birsey söylenemez bu teste bence

var gibi duruyor ilk idrarla tekrarlasanız daha net olur

Çizgi var canım inşallah güzel haberler alırsın

Emin olmadan kan vermekte istemiyorum , daha once husrana ugradigim icin netlesmeden gitmek istemedim cok tesekkur ederim sagolun
ha ben istemiyorsun sandım. o çizgi doğruysa kanda kesin çıkar zaten nettir yani ama düşük çıkar. bekleme süren uzar bu yüzden cizgin biraz daha koyulasirsa kan verirsin. gönlünce olsun..

Çünkü 3 aylık iğneler adeti tamamen kesebiliyor zaten günü dolduktan sonrada etkisi düşüyor ve hamile kalınıyor diye biliyorum ama sen hiç adet görmeden mi denemelere başladın ?

2 gundur lekelenmem oluyor , evet hafif bisi var acaba 1 hafta sonra tekrar mi yapsam hemen kan testi vermiyim dimi. Bir de bat nedir anlayamadim afedersin.
Bat beklenen adet tarihi 😊 yerleşme kanaması ise eğer regl sökülmezse birkaç güne tekrar sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın koyulasma varsa kan verirsiniz bence

Bat beklenen adet tarihi 😊 yerleşme kanaması ise eğer regl sökülmezse birkaç güne tekrar sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın koyulasma varsa kan verirsiniz
Bir kac gune tekrar deniyim cok tesekkur ederim valla bat ne zaman bilmiorum cunku 3 aylik igne döngüyü bozdu kesin emin olamadim adet tarihimden

Yani düzeni bozabilir o iğneler o yüzden sen yinede bı test daha yap sabah ilk idrarla olmadı kan ver canım inşallah vardır ♥️
Ya insallah vardir gecen sene martta dusuk yapmistim 8 haftalikti o sebeble dogum kontrol kullanmistim daha sonra 3 aylik igne yaptirdim vucut iyice kendini toplasin diye , ben hazirim ama umarim vardi umutlanmak istmiorum ama heyecanlandim insallah vardir yarin sabah ilk idrarla deneyecegim cok tesekkur ederim 🥰

Back
X