Hamilemiyim

IIkhartsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
6
0
1
24
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz anne olmayı çok istiyorum sizce varmı bn 2 çizgi yi cok hafif bir şekilde gördüm bir gölge gibi duruyor nolur bana yardımcı olun

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-18-10-24-05-270_com.whatsapp.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 76
Fotoğraf çok uzaktan, yaklaştırınca da netliği gidiyor. Şu haliyle ben göremedim. Gecikmeniz varsa yarın kan verin

Biraz daha yakınlastırdım

Eklentiler

• IMG_20240218_141542.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20240218_141416.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz anne olmayı çok istiyorum sizce varmı bn 2 çizgi yi cok hafif bir şekilde gördüm bir gölge gibi duruyor nolur bana yardımcı olun
bence tam pozitifi görmeden hiç bişey yapma çok erken çünkü muhtemelen beta 6 larda benimde böyle çıkmıştı kan vermeye şimdiden başlarsan çok yıpranırsın bence acele etmeyin derim yinede herşeyinize dikkat edin ağır kaldırmayın istirahat edin gerisi sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah

2 günde bir testini tekrarlayabilirsin koyulaşmayı takip edebilirsin

Tahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndüm
üzülme olur böyle şeyler ben kimyasal gebelik geçirdim ağlamadım yinede sana gitme demiştim evde tam pozitif testini görene kadar erken gidince böyle hüsran oluyor işte kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…