Korkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorzÇok hafif görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir en iyisi kan verin
Korkunun ecele bir faydası yok sonuç ne olursa olsun bir son değil. Yılmadan denemeye devam edeceksinizKorkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorz
bence tam pozitifi görmeden hiç bişey yapma çok erken çünkü muhtemelen beta 6 larda benimde böyle çıkmıştı kan vermeye şimdiden başlarsan çok yıpranırsın bence acele etmeyin derim yinede herşeyinize dikkat edin ağır kaldırmayın istirahat edin gerisi sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahArkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz anne olmayı çok istiyorum sizce varmı bn 2 çizgi yi cok hafif bir şekilde gördüm bir gölge gibi duruyor nolur bana yardımcı olun
2 günde bir testini tekrarlayabilirsin koyulaşmayı takip edebilirsinbence tam pozitifi görmeden hiç bişey yapma çok erken çünkü muhtemelen beta 6 larda benimde böyle çıkmıştı kan vermeye şimdiden başlarsan çok yıpranırsın bence acele etmeyin derim yinede herşeyinize dikkat edin ağır kaldırmayın istirahat edin gerisi sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Bunuda yenılerde yaptımKorkunun ecele bir faydası yok sonuç ne olursa olsun bir son değil. Yılmadan denemeye devam edeceksiniz
Belirti var mı? reglda gecikme var mı?Korkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorz
Tahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndümBelirti var mı? reglda gecikme var mı?
Bunlar var ki test yapıyorsunuz onu yapan kan testi de yapar inşallah hamilesinizdir
üzülme olur böyle şeyler ben kimyasal gebelik geçirdim ağlamadım yinede sana gitme demiştim evde tam pozitif testini görene kadar erken gidince böyle hüsran oluyor işte kıyamam yaTahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndüm
Üzülmeyin Hayırlı ve doğru zamanı bekliyor demek ki. ben de bekliyorum. inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olur hepimizeTahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?