Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi IIkhartsn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamil miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2018
- 19.655
- 2
- 73.853
- 598
- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
Korkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorzÇok hafif görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir en iyisi kan verin
- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
Korkunun ecele bir faydası yok sonuç ne olursa olsun bir son değil. Yılmadan denemeye devam edeceksinizKorkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorz
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
bence tam pozitifi görmeden hiç bişey yapma çok erken çünkü muhtemelen beta 6 larda benimde böyle çıkmıştı kan vermeye şimdiden başlarsan çok yıpranırsın bence acele etmeyin derim yinede herşeyinize dikkat edin ağır kaldırmayın istirahat edin gerisi sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahArkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz anne olmayı çok istiyorum sizce varmı bn 2 çizgi yi cok hafif bir şekilde gördüm bir gölge gibi duruyor nolur bana yardımcı olun
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
2 günde bir testini tekrarlayabilirsin koyulaşmayı takip edebilirsinbence tam pozitifi görmeden hiç bişey yapma çok erken çünkü muhtemelen beta 6 larda benimde böyle çıkmıştı kan vermeye şimdiden başlarsan çok yıpranırsın bence acele etmeyin derim yinede herşeyinize dikkat edin ağır kaldırmayın istirahat edin gerisi sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Bunuda yenılerde yaptımKorkunun ecele bir faydası yok sonuç ne olursa olsun bir son değil. Yılmadan denemeye devam edeceksiniz
Eklentiler
- 30 Kasım 2023
- 374
- 22
- 13
Belirti var mı? reglda gecikme var mı?Korkuyorum ya yoksa diye çünkü çok istiyorum eşimle birlikte bebek sahibi olmak istiyorz
Bunlar var ki test yapıyorsunuz onu yapan kan testi de yapar inşallah hamilesinizdir
Tahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndümBelirti var mı? reglda gecikme var mı?
Bunlar var ki test yapıyorsunuz onu yapan kan testi de yapar inşallah hamilesinizdir
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
üzülme olur böyle şeyler ben kimyasal gebelik geçirdim ağlamadım yinede sana gitme demiştim evde tam pozitif testini görene kadar erken gidince böyle hüsran oluyor işte kıyamam yaTahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndüm
- 30 Kasım 2023
- 374
- 22
- 13
Üzülmeyin Hayırlı ve doğru zamanı bekliyor demek ki. ben de bekliyorum. inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olur hepimizeTahlil verdim negatif çıktı ne ümitlerle gitmiştim ama eve ağlayarak döndüm