• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim??

Erdembaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
184
101
53
31
Merhaba arkadaslar
Dün itibari ile başlayan mide bulantım var bugünde devam ediyor zorlasam kusarım hatta.
1 hafta boyunca hergün başım ağrıdı.
alt karın bölgemde sanki çalışma var sürekli bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Göbek deliğime yakın alt bölgede de hassasiyet var dokununca sızlıyor. Ve karnım şiş yani aslında tümüyle şişkin hissediyorum yüzümde de var çünkü. Pcos hastasıyım. Geçtiğimiz günlerde kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu resmen dedim heralde yumurtam çatladı ve o günleri değerlendirdim. En son 22 mayısta adet oldum. Bugün sabah test yaptım ilk idrarla tek çizgiydi sonra uyudum 1 saat sonra falan bu arada elimi kolumu kaldıramıyorum çok halsizim. Neyse 2-3 saat sonra teste baktım 2.çizgi bariz cıkmış böyle kuruma çizgisi falan da değil yani şaşırdım. Benim gibi olup hamile kalan var mı??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 114
Başka testler de deneyin. Kuruma çizgisi bu kadar renkli olmaz bence de. Ama bu kadar erken bulantı filan başlamaz yani.

Başka testler de deneyin. Kuruma çizgisi bu kadar renkli olmaz bence de. Ama bu kadar erken bulantı filan başlamaz yani.
Aslında benim annemde çocuk rahime düştüğü anda mide bulantım başlar diyor. O yüzden şüphelendim bende. Hayırlısı olsun ne diyelim .

Aslında benim annemde çocuk rahime düştüğü anda mide bulantım başlar diyor. O yüzden şüphelendim bende. Hayırlısı olsun ne diyelim .
Imkânsız beta hcg ile yükselir. En çok 7 8 9 haftalarda bulantıdan öldük bulantı çekenler. Ki hiç bulantı çekmeyen arkadaşlar da oldu.

• Beğen
Reactions: The
Yani biraz hurafe gibi o kısmı canım ya. Çocuk rahme düştüğü an dediğin henüz kese oluşumu, o da milim yani bulantı yapabileceğini sanmıyorum. İnşallah vardır gebelik

Merhaba arkadaslar
Dün itibari ile başlayan mide bulantım var bugünde devam ediyor zorlasam kusarım hatta.
alt karın bölgemde sanki çalışma var sürekli bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Göbek deliğime yakın alt bölgede de hassasiyet var dokununca sızlıyor. Ve karnım şiş yani aslında tümüyle şişkin hissediyorum yüzümde de var çünkü. Pcos hastasıyım. Geçtiğimiz günlerde kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu resmen dedim heralde yumurtam çatladı ve o günleri değerlendirdim. En son 22 mayısta adet oldum. Bugün sabah test yaptım ilk idrarla tek çizgiydi sonra uyudum 1 saat sonra falan bu arada elimi kolumu kaldıramıyorum çok halsizim. Neyse 2-3 saat sonra teste baktım 2.çizgi bariz cıkmış böyle kuruma çizgisi falan da değil yani şaşırdım. Benim gibi olup hamile kalan var mı??
Kuruma çizgisi nedir

Bulantı kısmı için yorum yapacağım
Daha haftasına bulantım başladı her iki hamileliğimde zaten o vesile ile şüphelendim 9.gün öğrendim yavrularımı
Bizim yaşamadığımız belirtileri başkası da yaşamayacak ya da yaşadıklarımızı herkes yaşayacak diye düşünmemeliyiz
Mutlu haberler 👏🏻

Merhaba arkadaslar
inşallah hamilesindir. ikinci çizgi çok net görünüyor.

Back