• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ecesinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
11
2
1
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk kizimdada bilmeden üstüne görme durumu yaşamıştım şuanda bir bebek düşüncemiz yok ama geçen gün şüphelendim ve test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çıktı ve bu ay adetimden tam 13gun önce regli oldum bu durum ilk defa başıma geliyor.baya araştırdım ama emin olamıyorum şuanda pedi doldurmuyor az geliyor ama sanki adet kanaması gibi emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var.
IMG_20210113_095429.webp

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk kizimdada bilmeden üstüne görme durumu yaşamıştım şuanda bir bebek düşüncemiz yok ama geçen gün şüphelendim ve test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çıktı ve bu ay adetimden tam 13gun önce regli oldum bu durum ilk defa başıma geliyor.baya araştırdım ama emin olamıyorum şuanda pedi doldurmuyor az geliyor ama sanki adet kanaması gibi emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2759926
Kan verdiniz mi? ✔️

Hayır henüz kan vermedim internetten baya araştırma yaptım rengi açık pembe veya kahverengi olur yazınca herhalde regli oldum diye düşünüyorum

Hayır henüz kan vermedim internetten baya araştırma yaptım rengi açık pembe veya kahverengi olur yazınca herhalde regli oldum diye düşünüyorum
Adetinizden baya geçmiş bu kanama normal olmayabilir lütfen bir kan verip doktor kontrolünde olun 🤲🏽🙏🏽 internetten her okuduğunuz doğru değil yanlış çok yönlendirmeler var✔️

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk kizimdada bilmeden üstüne görme durumu yaşamıştım şuanda bir bebek düşüncemiz yok ama geçen gün şüphelendim ve test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çıktı ve bu ay adetimden tam 13gun önce regli oldum bu durum ilk defa başıma geliyor.baya araştırdım ama emin olamıyorum şuanda pedi doldurmuyor az geliyor ama sanki adet kanaması gibi emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2759926
Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!!

Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!

Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!!
Bizim burdaki amacımız fikir almak rahatsız oluyorsanız lütfen bakmayın yada girmeyin .. burda bundan daha fenalari var bu tarz olaylari yaşayan bir sürü kadın var hepsinin fikrini almak için paylaşılıyor bu tarz resimler .

Hamile olup da adet gören arkadaşım vardj. Sonucu yazın merak ettim
Henüz test yaptiramadim maalesef ama evde idrar testi yaptım negatif çıktı ama göğüs uçlarında koyulaşma ve ara ara sizlamalar oluyor bakalım hayırlısı sonuç ne olacak

Bizim burdaki amacımız fikir almak rahatsız oluyorsanız lütfen bakmayın yada girmeyin .. burda bundan daha fenalari var bu tarz olaylari yaşayan bir sürü kadın var hepsinin fikrini almak için paylaşılıyor bu tarz resimler .
Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Cok afedersiniz bi taraflarınıza sürdüğünüz kanlı peceteye kımse bakıp midesini bulandırmak zorunda deıl..!!!

Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Cok afedersiniz bi taraflarınıza sürdüğünüz kanlı peceteye kımse bakıp midesini bulandırmak zorunda deıl..!!!

Kâle almayın ozaman alttada çıktıysa yorum yapmayın yorum yaparak daha çok konunun içine dahil oluyorsunuz..sizin dışınızda çok şükür böyle bir yorumla karşılaşmadım . Daha fazla yazmazsaniz her açtığınızda midenizde bulanmaz ...

Kâle almayın ozaman alttada çıktıysa yorum yapmayın yorum yaparak daha çok konunun içine dahil oluyorsunuz..sizin dışınızda çok şükür böyle bir yorumla karşılaşmadım . Daha fazla yazmazsaniz her açtığınızda midenizde bulanmaz ...
Bu konuda haklısınız, her actıgımda midem bulanacak.. Saglıcakla kalın.. 🙋🏻‍♀️

Konuş başlığına uyarı yazın. Merak edip girdim ama fotoğraf görmeyi beklemiyordum, kimse de bundan rahatsız olmamak durumunda değil. Gerçekten çok rahatsız edici arkadaşa katılıyorum.

keşke başlığa yazsaydınız mesela hassas olan bakmasın gibi.
doktor mu var burda kime gösteriyorsunuz ki. Anlatın geçin yani .

Back