Evet var gözüküyorAbla benimde bakabilrmisin rica etsem adetime 3 gun filan var sabah yaptim birde ovulasyon testide yaptim ondada cikiyomus ondeki gebelik arkdaki ovulasuon testi
Sagol abla yarin sabah sonucu alcam insallah hamileyimdirEvet var gözüküyor
Resmine baktım mi hamile olduğunu anlıyorum ama kesin sonuç kan vermen lazım canımAbla benimde bakabilrmisin rica etsem adetime 3 gun filan var sabah yaptim birde ovulasyon testide yaptim ondada cikiyomus ondeki gebelik arkdaki ovulasuon testi
hadi inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımResmine baktım mi hamile olduğunu anlıyorum ama kesin sonuç kan vermen lazım canım
Dun verdim abla 2 saat sonra sonucu almaya gitcem insallah hamileyimdirResmine baktım mi hamile olduğunu anlıyorum ama kesin sonuç kan vermen lazım canım
Ablaa kan sonucunu aldim hamileyimResmine baktım mi hamile olduğunu anlıyorum ama kesin sonuç kan vermen lazım canım
İnşallah canım inşallah hamilesindir benim negatif çıktı şimdi öğrendimDun verdim abla 2 saat sonra sonucu almaya gitcem insallah hamileyimdir❤
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum vallaAblaa kan sonucunu aldim hamileyim❤ ❤Allahim tum isteyenlere nasib eylesin
Amin abla cook sagolasin allah sanada nasip etsin hayirlisiyla insallahhadi inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum valla
bende bunda görüyorum canım
Bunda çıkmadı
Bana da bakabilir misiniz lütfenResmine baktım mi hamile olduğunu anlıyorum ama kesin sonuç kan vermen lazım canım
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz adetime 4 gün var adet sancısı gibi sancı geliyo arada göğüslerim ağrıo bugün test yaptım yine bu şekil çıktı sizce durum ne.Abla benimde bakabilrmisin rica etsem adetime 3 gun filan var sabah yaptim birde ovulasyon testide yaptim ondada cikiyomus ondeki gebelik arkdaki ovulasuon testi
Silikte olsa var gibi gozukuyor abla istersen bi kan testi yaptirKızlar bana da yardımcı olur musunuz adetime 4 gün var adet sancısı gibi sancı geliyo arada göğüslerim ağrıo bugün test yaptım yine bu şekil çıktı sizce durum ne.
Bendede kasikta batmlar oldu adetime 4 gun kala yaptim senin gibi silikti kan verdim beta jcg 151 cikti emin olmk istersn bi kan ber ablaKızlar bana da yardımcı olur musunuz adetime 4 gün var adet sancısı gibi sancı geliyo arada göğüslerim ağrıo bugün test yaptım yine bu şekil çıktı sizce durum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?