Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamılemıyım
- Konu Sahibi Adsev
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- lütfen yardımcı olun
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?1Bariz belli canım hamilesiniz hayırlı olsun inşallah Allahım bize de nasip et inşallah lan testi verin bence hemen ayy çok sevindim kendimişim gibi ❤
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
İlk önce acilden gebelik testi kan tahlili isteyin 2 saatte çıkıyor muhtemelen sonuca göre de Dr a gidersiniz canımÇok sagol bekledik okadar umarım öyledir kam testi vericem doktora hemenmı gdıılır
6 nda vurudumÇatlatma iğnesi vurulalı ne kadar oldu?
Sağ kasıgım ağrı coktebrik ederim canım, adetiniz geçmiş, o çatlama iğnesinin etkisi bu güne kadar bukadar belirgin kalmaz.
Hamilesin belirtilerin varmı?
- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
22 gün mü geçti? Ohooo etki falan kalmaz, tebrik ederim.6 nda vurudum
Sağlık ocağı yapmazmıİlk önce acilden gebelik testi kan tahlili isteyin 2 saatte çıkıyor muhtemelen sonuca göre de Dr a gidersiniz canım
Yapar canım ama sonuç yarın çıkar öğleden sonra oldu çünküSağlık ocağı yapmazmı
Yapar canım ama sonuç yarın çıkar öğleden sonra oldu çünkü
Yapiyor da bizim burda kan alma 9 buçuğa kadar bi arayıp sorun isterseniz ben bu sabah verdim kan yarın sonuç cikacakSağlık ocağı yapmazmı
- 16 Eylül 2020
- 148
- 109
- 18
- 34
Tebrikler gebesiniz :)) ilk catlatma iğneniz miKızlar hamilemiyim günün geçti catlatma iğnesi vurulmustum silik gibi sizce
Eki Görüntüle 2697585
Evet ilkTebrikler gebesiniz :)) ilk catlatma iğneniz mi