- 9 Ocak 2019
- 9
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi Neslihan69
Kızlar akşam bir test yaptıgım be yaptıgım anda testte çift çizgi çıkmadı fakat sabah kalktıgımda 2 tane net kırmızı çizgi vardı testte sizce hamile ola bilirmiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin fotosunu at canım yardımcı olalımKızlar akşam bir test yaptıgım be yaptıgım anda testte çift çizgi çıkmadı fakat sabah kalktıgımda 2 tane net kırmızı çizgi vardı testte sizce hamile ola bilirmiyim![]()
Üzerinden çoook uzun bir zaman geçmiş. Testi tekrarlasanız iyi olur benceKızlar akşam bir test yaptıgım be yaptıgım anda testte çift çizgi çıkmadı fakat sabah kalktıgımda 2 tane net kırmızı çizgi vardı testte sizce hamile ola bilirmiyim![]()
Testin fotosunu at canım yardımcı olalım
Çizgimi dağılmamı tam bilemedim tekrar yap istersen
Peki dagılmasımı lazım dagılmamasımı hamilelik içinÇizgimi dağılmamı tam bilemedim tekrar yap istersen
Çok değişik net şekilde belirtmiş ikinci çizgi. İnşallah gebelik vardır
Dağılmaması lazım bide sonra gördüm dedin ya ilk 5 dakika önemli tekrarlamalısın emin olmak içinPeki dagılmasımı lazım dagılmamasımı hamilelik için
İnşallah vardır ilk bebegim karnımda öldü aradan 2 yıl geçti hala kalamadımÇok değişik net şekilde belirtmiş ikinci çizgi. İnşallah gebelik vardır
Hmm o zaman yarın bit tekrarlıyımDağılmaması lazım bide sonra gördüm dedin ya ilk 5 dakika önemli tekrarlamalısın emin olmak için
Hayırlısı olsun senin için inşallahHmm o zaman yarın bit tekrarlıyım
Tmm canım inşallahHayırlısı olsun senin için inşallahyarın sonucu yaz buraya