Hamilemiyim

Testler pozitifse tabiki hamile olma ihtimaliniz de var. En guveniliri kan vermek olacak sanirim. Kanamaniz oldugunu da soylemeniz lazim. Yerleşme kanamasi herkeste ayni olmayabiliyr. Tabiki baska sorunlarda olabilir. Kan verin lutfen

İlk defa böyle bisey yaşıyorum hamileysem zaten ilk hamilelik olucak. Bu durumlarda malum hastaneye gidemiyorum. Hayırlısı ama çok merak ediyorum çok teşekkür ederim:)

Bende 2 gün üst üste test yaptım ilk yaptığım silikti 2.cisi daha netti bu Aradada kahverengi lekelenmem oldu orta derecede ne az ne çok sonra adet oldum kan verdim negatif çıktı ama doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi testi tekrarlayalım dedi ya kimyasal yada testte sorun vardı ondan öyle söyledi sınırda kalmış dedi 0.06 hcg nasıl sınırda anlamadım galiba kimyasal gebelik geçirdim.

Hem adet görüp hem gebe olanlar duydum sıkıntılık bisey olsa anlaşılırdı heralde . Bilemiyorum da şuan hamileymişim gibi hissediyorum ve beni her gören kilo aldigimi söylüyor

Benim kardesim kanama olmuş gebelikte ve 3 ay boyunca kan da da idrar da negatifmis ilk hamileliğin de bu yuzdn de bilemiyorumm

Bende öyle hissettim canım kesin hamileyim dedim ama bugün kan verince bütün hevesim kursağımda kaldı doktor tekrarlayalım dedi ama sonuçtan sonra hiç ümidim kalmadı sanırım ara vericem

Malesef bende aynı şeyleri yaşadım adet oldum sandım ama düşük yapıyomuşum uzun sürunce aklıma geldi test yaptım pozitifti

anladım canım takdiri ilahi olacağı rabbim bilir inşallah kucaklarımızı bebeksiz koymaz insanın Psikolojisini alt üst ediyo bu durum eşe de yansıyo ister istemez bide bende rahim ağzı kanseri oluşumuna sebep olucak hücreler çıktı bu ay öğrendim onu da acaba etkisi mi var bilemiyorum ama sanırım bende senin gibi düşürüyorum ya düştü çünkü kanda değerim baya düşük çıktı

Üzme kendini inşallah ciddi bişey deyildir rahim ağzındaki,o sebep olurmu bilmiyorum ama,bende mesela kan pıhtılaşması var doktorum hamile kalır kalmaz igneye bşlamamiz lazım demişti,ama ben hamile olduğumu bilmeyince,doktorum erken farketseymişiz dururdu düşmezdi dedi,

Herşey olacağına varıyo canım üzülsende üzülmesende ister istemez burukluk oluyo ama isyankar değilim verici rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…