Hamilemiyim?

Yok yok korkma bi dahakine daha dikkatli olursun. Bu belirsizlik insani mahveder kendine bu eziyeti yapma. Istemiyirsan daha dikkatli olki varmi diye kafayi Yeme :)

Canım ben 9 aydır korunmuyorum olmadı olmuyor. Zevk suyu meselesi bilimsel mi bilmiyorum ama hamile kalmak aslında çok basit gibi gözükse de gerçekten bir mucize. Kan uyuşmazlığı olmayacak, sperm sayısı hiz ve hareketliliği belli bir yüzdenin üzerinde olacak, hormonlarınla ilgili sorun olmayacak, tüplerin açık olacak, rahim duvarı yeterli kalınlıkta olacak da bilmem ne bilmem ne o kadar çok şey var ki... Rahim ici sıcaklığı düşük diye yıllarca hamile kalamayan arkadaşım var. Çift rahimli olduğu için üst üste düşükler yaşayan...Tedbirli olun yine korkuyorsan iki ayrı yöntemle korunun ama tecrübe ettiğim kadarını söylüyorum korunmasız ilişkide bile hamile kalma olasılığı yüzde 25 falanmış. Bence çok düşük. Ha sen nasıl olsa olmaz deyip de salma kendini belli de olmuyor

cift rahimde malesef boyle bi risk var benimde oyle.. Ama yeterki olsun gerekirse yerimden kalkmam hic . Bu ay cok umutluyum insallah hamileyimdir.

İnşallah olmaz diye diliyorum çok dua ediyorum işte Allah’ın işi belli olmaz ama inşallah olmaz benim içinde dua edin lütfen

İnşallah olmaz diye diliyorum çok dua ediyorum işte Allah’ın işi belli olmaz ama inşallah olmaz benim içinde dua edin lütfen
Benim olsun senin şu an olmasın inşallah ❤ istediğinde de ilk denemende hamile kalirsin inşallah

Evli değilsen bidaha boyle hatalara girme bak strress yapmissin omrunden omur gitti belkide yazik günah hamile falan degilsindir bilmiyorum ama allahin isi belkide verdi bizi bunla sinar seni hamilelikle sinar rabbim

Evli değilsen bidaha boyle hatalara girme bak strress yapmissin omrunden omur gitti belkide yazik günah hamile falan degilsindir bilmiyorum ama allahin isi belkide verdi bizi bunla sinar seni hamilelikle sinar rabbim
Gerçekten öyle oldu allahım inşallah bu yükü vermez bana çok dua ediyorum

Geri çekilme korunma yöntemi değil. Olmasini istemezsen olur, olmasini cok istersin olmaz, bu isler boyle maalesef. Şansa birakma korun bir yöntemle

ertesi gün hapı kullandımız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…