- 27 Mart 2020
- 51
- 21
- 38
- 33
Yok yok korkma bi dahakine daha dikkatli olursun. Bu belirsizlik insani mahveder kendine bu eziyeti yapma. Istemiyirsan daha dikkatli olki varmi diye kafayi Yeme :)Ya işte herkes birsey söylüyor düşük bir ihtimal ama beni bulursa diye korkum kasık ağrım ve akıntım olduğu için telaşım zaten inşallah Allah isteyene verir istemeye nede sakınır içindende beni
Çok sağolun az da olsa içim rahatladı biraz gerçekten teşekkür ederimYok yok korkma bi dahakine daha dikkatli olursun. Bu belirsizlik insani mahveder kendine bu eziyeti yapma. Istemiyirsan daha dikkatli olki varmi diye kafayi Yeme :)
Rica ederim. Adet olursa soyle bari. Insallah olursun. Cocugu olmayan anneleride unutma onlarada dua etÇok sağolun az da olsa içim rahatladı biraz gerçekten teşekkür ederim
Canım ben 9 aydır korunmuyorum olmadı olmuyor. Zevk suyu meselesi bilimsel mi bilmiyorum ama hamile kalmak aslında çok basit gibi gözükse de gerçekten bir mucize. Kan uyuşmazlığı olmayacak, sperm sayısı hiz ve hareketliliği belli bir yüzdenin üzerinde olacak, hormonlarınla ilgili sorun olmayacak, tüplerin açık olacak, rahim duvarı yeterli kalınlıkta olacak da bilmem ne bilmem ne o kadar çok şey var ki... Rahim ici sıcaklığı düşük diye yıllarca hamile kalamayan arkadaşım var. Çift rahimli olduğu için üst üste düşükler yaşayan...Tedbirli olun yine korkuyorsan iki ayrı yöntemle korunun ama tecrübe ettiğim kadarını söylüyorum korunmasız ilişkide bile hamile kalma olasılığı yüzde 25 falanmış. Bence çok düşük. Ha sen nasıl olsa olmaz deyip de salma kendini belli de olmuyorHamile kalmak bu kadar zormu gerçekten ben her ay boşalma olmadığı halde zevk suyundan kalabilirmiyim diye korkuyorum siz yıllarca deniyorsunuz böyle düşününce diyorumki yoktur sonra bir yandan bakıyorum olma ihtimali yüksek yazanlar var oraya kayıyor kafam olabilirim diye karman çorman oluyoru iyice
cift rahimde malesef boyle bi risk var benimde oyle.. Ama yeterki olsun gerekirse yerimden kalkmam hic . Bu ay cok umutluyum insallah hamileyimdir.Canım ben 9 aydır korunmuyorum olmadı olmuyor. Zevk suyu meselesi bilimsel mi bilmiyorum ama hamile kalmak aslında çok basit gibi gözükse de gerçekten bir mucize. Kan uyuşmazlığı olmayacak, sperm sayısı hiz ve hareketliliği belli bir yüzdenin üzerinde olacak, hormonlarınla ilgili sorun olmayacak, tüplerin açık olacak, rahim duvarı yeterli kalınlıkta olacak da bilmem ne bilmem ne o kadar çok şey var ki... Rahim ici sıcaklığı düşük diye yıllarca hamile kalamayan arkadaşım var. Çift rahimli olduğu için üst üste düşükler yaşayan...Tedbirli olun yine korkuyorsan iki ayrı yöntemle korunun ama tecrübe ettiğim kadarını söylüyorum korunmasız ilişkide bile hamile kalma olasılığı yüzde 25 falanmış. Bence çok düşük. Ha sen nasıl olsa olmaz deyip de salma kendini belli de olmuyor
Insallah canim hamileyizdir bebeğimizi de sağlıkla kucağımıza alırızcift rahimde malesef boyle bi risk var benimde oyle.. Ama yeterki olsun gerekirse yerimden kalkmam hic . Bu ay cok umutluyum insallah hamileyimdir.
İnşallah olmaz diye diliyorum çok dua ediyorum işte Allah’ın işi belli olmaz ama inşallah olmaz benim içinde dua edin lütfenCanım ben 9 aydır korunmuyorum olmadı olmuyor. Zevk suyu meselesi bilimsel mi bilmiyorum ama hamile kalmak aslında çok basit gibi gözükse de gerçekten bir mucize. Kan uyuşmazlığı olmayacak, sperm sayısı hiz ve hareketliliği belli bir yüzdenin üzerinde olacak, hormonlarınla ilgili sorun olmayacak, tüplerin açık olacak, rahim duvarı yeterli kalınlıkta olacak da bilmem ne bilmem ne o kadar çok şey var ki... Rahim ici sıcaklığı düşük diye yıllarca hamile kalamayan arkadaşım var. Çift rahimli olduğu için üst üste düşükler yaşayan...Tedbirli olun yine korkuyorsan iki ayrı yöntemle korunun ama tecrübe ettiğim kadarını söylüyorum korunmasız ilişkide bile hamile kalma olasılığı yüzde 25 falanmış. Bence çok düşük. Ha sen nasıl olsa olmaz deyip de salma kendini belli de olmuyor
Benim olsun senin şu an olmasın inşallah ❤ istediğinde de ilk denemende hamile kalirsin inşallahİnşallah olmaz diye diliyorum çok dua ediyorum işte Allah’ın işi belli olmaz ama inşallah olmaz benim içinde dua edin lütfen❤
Evli değilsen bidaha boyle hatalara girme bak strress yapmissin omrunden omur gitti belkide yazik günah hamile falan degilsindir bilmiyorum ama allahin isi belkide verdi bizi bunla sinar seni hamilelikle sinar rabbimİnşallah olmaz diye diliyorum çok dua ediyorum işte Allah’ın işi belli olmaz ama inşallah olmaz benim içinde dua edin lütfen❤
Gerçekten öyle oldu allahım inşallah bu yükü vermez bana çok dua ediyorumEvli değilsen bidaha boyle hatalara girme bak strress yapmissin omrunden omur gitti belkide yazik günah hamile falan degilsindir bilmiyorum ama allahin isi belkide verdi bizi bunla sinar seni hamilelikle sinar rabbim
Amin inşallah çok sağol duan için sende inşallah en yakın zamanda alırsın hayırlı evladını kucagınaBenim olsun senin şu an olmasın inşallah ❤ istediğinde de ilk denemende hamile kalirsin inşallah
Geri çekilme korunma yöntemi değil. Olmasini istemezsen olur, olmasini cok istersin olmaz, bu isler boyle maalesef. Şansa birakma korun bir yöntemleHamile kalmak bu kadar zormu gerçekten ben her ay boşalma olmadığı halde zevk suyundan kalabilirmiyim diye korkuyorum siz yıllarca deniyorsunuz böyle düşününce diyorumki yoktur sonra bir yandan bakıyorum olma ihtimali yüksek yazanlar var oraya kayıyor kafam olabilirim diye karman çorman oluyoru iyice
Insalllaah ama bidahada boyle bisi yapma canimGerçekten öyle oldu allahım inşallah bu yükü vermez bana çok dua ediyorum
ertesi gün hapı kullandımız mıYa işte herkes birsey söylüyor düşük bir ihtimal ama beni bulursa diye korkum kasık ağrım ve akıntım olduğu için telaşım zaten inşallah Allah isteyene verir istemeye nede sakınır içindende beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?