Hamile kalmak bu kadar zormu gerçekten ben her ay boşalma olmadığı halde zevk suyundan kalabilirmiyim diye korkuyorum siz yıllarca deniyorsunuz böyle düşününce diyorumki yoktur sonra bir yandan bakıyorum olma ihtimali yüksek yazanlar var oraya kayıyor kafam olabilirim diye karman çorman oluyoru iyiceHadi insallah vardir. 3 sene boyunca olmadi benimde. Kizim simdi 2 yasinda ayagimda salliyorum delirtiyor beni. Insallah seninde olurda bu delirmeleri sende yasarsin :)
Ay insallah ya o kadar cok istiyorumki. her ay tek cizgi gormek beni cok yiprattiHadi insallah vardir. 3 sene boyunca olmadi benimde. Kizim simdi 2 yasinda ayagimda salliyorum delirtiyor beni. Insallah seninde olurda bu delirmeleri sende yasarsin :)
Bende senin gibiydim inan oyle seyler yaptimki denemedim sey kalmadi en son bi doktor derdime care oldu. Tabi once rabbim ol dedi ve oldu. Guatr degerim yuksekmis megerAy insallah ya o kadar cok istiyorumki. her ay tek cizgi gormek beni cok yipratti
Artik gunumuzde 10 ciftin 7 sinin cocugu olmuyo. Yedigimiz seylerin hep dnasi degistirilmis buda bize ve dogurganligimiza zarar veriyo malesefHamile kalmak bu kadar zormu gerçekten ben her ay boşalma olmadığı halde zevk suyundan kalabilirmiyim diye korkuyorum siz yıllarca deniyorsunuz böyle düşününce diyorumki yoktur sonra bir yandan bakıyorum olma ihtimali yüksek yazanlar var oraya kayıyor kafam olabilirim diye karman çorman oluyoru iyice
Bende senin gibiydim inan oyle seyler yaptimki denemedim sey kalmadi en son bi doktor derdime care oldu. Tabi once rabbim ol dedi ve oldu. Guatr degerim yuksekmis meger
Tam 7 gun gecmesini bekle bazen gec yumurtlama ve dollenme olabiliyor. Bide cubuk testler var 50 tlye aliyosun 40 tane falan oluyo icinde kapida odeme var evinde bulundur ben oyle yapmistimbende de bicornat uterus var annemden gelen bi genetik ozellik kalp seklinde rahmim ama bu olmasina engel degil sukurler olsun. Bu ay cok umutluyum cunku 3 defa ayni ruyayi gordum.. Bugun adet olmam gerekti ama olmadim elimde 1 test kaldı disarida çıkamiyoruz malum. 2 gün daha gecerse yapacagim tekrar test.
Ben kötü birsey söylemek istemedim hamile kalmak bu kadar zor sa ben neden boşalma gerçekleşmeden zevk suyundan korku ediyorum bu kadar diye yakındım sadece Allah herkese istediği gibi evlatlar versinArtik gunumuzde 10 ciftin 7 sinin cocugu olmuyo. Yedigimiz seylerin hep dnasi degistirilmis buda bize ve dogurganligimiza zarar veriyo malesef
Canim valla zevk suyundan hamile kalani daha gormedim ben korma sende kafana cok taktigin icin boyle dusunuyorsunBen kötü birsey söylemek istemedim hamile kalmak bu kadar zor sa ben neden boşalma gerçekleşmeden zevk suyundan korku ediyorum bu kadar diye yakındım sadece Allah herkese istediği gibi evlatlar versin
Merhabalar yaklaşık 10-13 gün önce ilişkiye girdim fakat boşalma olmadı zevk suyundan şüphem var çünkü bir haftadır hiç olmadığı kadar kaşık ağrım ve beyaz akıntım var kafamı bulandırdı adetime ise sadece iki gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı bunun doğru yanıt verme olasılığı ne kadar yerleşmeTam 7 gun gecmesini bekle bazen gec yumurtlama ve dollenme olabiliyor. Bide cubuk testler var 50 tlye aliyosun 40 tane falan oluyo icinde kapida odeme var evinde bulundur ben oyle yapmistim
Sen adet gecikmesi ilemi öğrenmiştin acana? olabilirmi benimde oyleCanim valla zevk suyundan hamile kalani daha gormedim ben korma sende kafana cok taktigin icin boyle dusunuyorsun
Bende bu testen 2 tane alıp 2 gun yaptim negatif cıktı. Ama adet gecikmesi olmadan yaptığımız icin olabilir cok hassas bi test degil bu. Ikimizde gecikmeyi bekleyelim benceMerhabalar yaklaşık 10-13 gün önce ilişkiye girdim fakat boşalma olmadı zevk suyundan şüphem var çünkü bir haftadır hiç olmadığı kadar kaşık ağrım ve beyaz akıntım var kafamı bulandırdı adetime ise sadece iki gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı bunun doğru yanıt verme olasılığı ne kadar yerleşmeEki Görüntüle 2609628 kaç gün içinde oluyor ve yerleşke kanaması kaç gün içinde oluyor biliyormusunuz? Bana yardımcı okurmuşsunuz lütfen
bu testler genelde dogru sonuc verir ama sen illede emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al. Yerlesme kanamasi yasamadigim icin nasil ne zaman oluyor bilmiyorumMerhabalar yaklaşık 10-13 gün önce ilişkiye girdim fakat boşalma olmadı zevk suyundan şüphem var çünkü bir haftadır hiç olmadığı kadar kaşık ağrım ve beyaz akıntım var kafamı bulandırdı adetime ise sadece iki gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı bunun doğru yanıt verme olasılığı ne kadar yerleşmeEki Görüntüle 2609628 kaç gün içinde oluyor ve yerleşke kanaması kaç gün içinde oluyor biliyormusunuz? Bana yardımcı okurmuşsunuz lütfen
Bu testler genelde dogru sonuc verir. Emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al dene bide. Ayrica akinti ve bel agrisi yumurtlama doneminde de olabiliyor. Yerlesme kanamasi da yasamadigim icin nasil olur ne zaman olur gercekten bilmiyorum.Merhabalar yaklaşık 10-13 gün önce ilişkiye girdim fakat boşalma olmadı zevk suyundan şüphem var çünkü bir haftadır hiç olmadığı kadar kaşık ağrım ve beyaz akıntım var kafamı bulandırdı adetime ise sadece iki gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı bunun doğru yanıt verme olasılığı ne kadar yerleşmeEki Görüntüle 2609628 kaç gün içinde oluyor ve yerleşke kanaması kaç gün içinde oluyor biliyormusunuz? Bana yardımcı okurmuşsunuz lütfen
İnşallah dediğiniz gibidir bazen diyorum bu kadar hamile kalmak için çabalayan insanlar varken kalamıyorlar boşalma yaşıyorlar bir tane zevk suyundan mı kalıcam diyorum sonra olurmu olur diyorum neden olmasın ama inşallah böyle birsey olmaz Çok dua ediyorumCanim valla zevk suyundan hamile kalani daha gormedim ben korma sende kafana cok taktigin icin boyle dusunuyorsun
Çok zor. BeklemesiSen adet gecikmesi ilemi öğrenmiştin acana? olabilirmi benimde oyle
Bende bu testen 2 tane alıp 2 gun yaptim negatif cıktı. Ama adet gecikmesi olmadan yaptığımız icin olabilir cok hassas bi test degil bu. Ikimizde gecikmeyi bekleyelim bence
Yerlesme dollenmeden 9 10 gün sonra olur fakat hcg hemen salinmiyor kanda once idrarda sonra. Bende bilen arkadaslardan fikir almak istiyorum adetten once ogrenen varmıMerhabalar yaklaşık 10-13 gün önce ilişkiye girdim fakat boşalma olmadı zevk suyundan şüphem var çünkü bir haftadır hiç olmadığı kadar kaşık ağrım ve beyaz akıntım var kafamı bulandırdı adetime ise sadece iki gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı bunun doğru yanıt verme olasılığı ne kadar yerleşmeEki Görüntüle 2609628 kaç gün içinde oluyor ve yerleşke kanaması kaç gün içinde oluyor biliyormusunuz? Bana yardımcı okurmuşsunuz lütfen
peki hangi belirtileriniz vardi.bu testler genelde dogru sonuc verir ama sen illede emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al. Yerlesme kanamasi yasamadigim icin nasil ne zaman oluyor bilmiyorum
Bu testler genelde dogru sonuc verir. Emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al dene bide. Ayrica akinti ve bel agrisi yumurtlama doneminde de olabiliyor. Yerlesme kanamasi da yasamadigim icin nasil olur ne zaman olur gercekten bilmiyorum.
Herkesin gonlune gore olsun insallah benim vardır sizinde dogru zamanda olur insallahİnşallah dediğiniz gibidir bazen diyorum bu kadar hamile kalmak için çabalayan insanlar varken kalamıyorlar boşalma yaşıyorlar bir tane zevk suyundan mı kalıcam diyorum sonra olurmu olur diyorum neden olmasın ama inşallah böyle birsey olmaz Çok dua ediyorum
Çok teşekkür ederim sağolunbu testler genelde dogru sonuc verir ama sen illede emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al. Yerlesme kanamasi yasamadigim icin nasil ne zaman oluyor bilmiyorum
Bu testler genelde dogru sonuc verir. Emin olmak istiyorsan erken gebelik testleri var onlardan al dene bide. Ayrica akinti ve bel agrisi yumurtlama doneminde de olabiliyor. Yerlesme kanamasi da yasamadigim icin nasil olur ne zaman olur gercekten bilmiyorum.
Sen bi dahakine dikkat et. Yada gebelikten korunma yontemlerini ddne. Allah evlat hasreti ceken tum annelere nasip etsin. Bu arada zevk suyundan hamile kalinacagini gercekten sanmiyorum. Sperm ayri bisey zevk suyu denen sey ayriİnşallah dediğiniz gibidir bazen diyorum bu kadar hamile kalmak için çabalayan insanlar varken kalamıyorlar boşalma yaşıyorlar bir tane zevk suyundan mı kalıcam diyorum sonra olurmu olur diyorum neden olmasın ama inşallah böyle birsey olmaz Çok dua ediyorum
Ya işte herkes birsey söylüyor düşük bir ihtimal ama beni bulursa diye korkum kasık ağrım ve akıntım olduğu için telaşım zaten inşallah Allah isteyene verir istemeye nede sakınır içindende beniSen bi dahakine dikkat et. Yada gebelikten korunma yontemlerini ddne. Allah evlat hasreti ceken tum annelere nasip etsin. Bu arada zevk suyundan hamile kalinacagini gercekten sanmiyorum. Sperm ayri bisey zevk suyu denen sey ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?