Hamilemiyim ?

Sueda61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
25
13
3
Merhaba arkadaşlar,
Yarın adet günüm bugün test ettim sizce hamilemiyim ???

Eklentiler

• 738AE5F9-226D-4993-B750-7745C109D559.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 292
Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadım bana da yardımcı olurmusnuz acaba

Eklentiler

• D2D8ACA1-0B84-4A59-A4F5-92EF0C5EA38A.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 253
Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadım bana da yardımcı olurmusnuz acaba
Silik bi çizgi görüyorum ben

Evet canım silik bir çizgi var 3 tane test yaptım bu şekil cıkıyor .haftasonu olduğu icin Pazartesi bekleyecem kan icin ama 7 gün kala verdim çıkmadım .olsa bile daha yeni inşallah
Evet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsın

Evet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuştur

İnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuştur
Insallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucize bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi ara vermiştik tekrar tedaviye gidecekken hamile kaldım

Merhaba canım.
Bende 7. gün kala test etmeye başladım hep silik.
Yarın adet günüm bakalım ne olacak..
Hayırlısı Allahtan .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Insallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucize bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi ara vermiştik tekrar tedaviye gidecekken hamile kaldım
İnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsun sizinde güzel haberinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…