Bi çizgi var gibi canım kan testi yapMerhaba arkadaşlar,
Yarın adet günüm bugün test ettim sizce hamilemiyim ???
Hafif bi cizgi gorunuyor gebelik var gbi bebde silik çizgi ile öğrenmiştim sabah ilk idrarla tekrar et aslinda kan versen kesin sonucu alirsinMerhaba arkadaşlar,
Silik bi çizgi görüyorum benMerhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadımbana da yardımcı olurmusnuz acaba
Çizgi varMerhaba arkadaşlar,
Evet canım silik bir çizgi var 3 tane test yaptım bu şekil cıkıyor .haftasonu olduğu icin Pazartesi bekleyecem kan icin ama 7 gün kala verdim çıkmadım .olsa bile daha yeni inşallahÇizgi var
Evet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsınEvet canım silik bir çizgi var 3 tane test yaptım bu şekil cıkıyor .haftasonu olduğu icin Pazartesi bekleyecem kan icin ama 7 gün kala verdim çıkmadım .olsa bile daha yeni inşallah☺
İnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuşturEvet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsın
Allah razı olsun sağolun.Ben çizgi gördüm. Hayırlı olsun inşallah
Insallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucizeİnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuştur
Merhaba canım.Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadımbana da yardımcı olurmusnuz acaba
Evet var inşaAllah Rabbim yüzümü güldürür bu kezÇizgi var
Amin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsinMerhaba canım.
Bende 7. gün kala test etmeye başladım hep silik.
Yarın adet günüm bakalım ne olacak..
Hayırlısı Allahtan .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Insallah canimEvet var inşaAllah Rabbim yüzümü güldürür bu kez
Aminnnnn inşAllah cümlemiziAmin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinInsallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucizebende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi ara vermiştik tekrar tedaviye gidecekken hamile kaldım
Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?