Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar heyecanlandım bu sefer erken olan gebelik testi aldım hemen ama gene de hiç umudum yok gene aşırı silik yok ya umudum kalmadı

Eklentiler

• image.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 72
12.33 değer çıktı bta dan korkuyorum öncesi gibi olmasından 5 gün oldu ilişki yaşayalı şaşırdım bende açıkçası sizler neler düşünüyorsunuz bir bilginiz var
5 gun onceki iliskiden oldugunu sanmıyorum, bu kadar kanda çıkmaz, daha once olmus olmali

Ocak ovülasyon 13 ocaktı ama gene hesaplayamadım başım belim sırtım çok ağrıyor yani Ocak olsa daha yüksek çıkar gibi geldi o yüzden dedim canım yanlış galiba analizim

Canim hic uzulme.Uzulmemek pek elde deil onu da biliorum ama bence de dedigi dogru arkadasinin.Kimyasal sonrasi hamile kalmak daha kolaylasiyo.Ben de kasimda kimyasal yasadim.Bu da kimyasal diodum ama hala olmadim adet.Doktora da gitmedim.Wala 2 haftadan once gitmeyi dusunmuorum bu defa.Varsa zaten var.

Aynen öyle doktor demek stres demek. Ama kanı takip et yinede canım rabbim korusun dıs gebelik ihtimali ne karsı falan. Adet cok gectmi

Aynen öyle doktor demek stres demek. Ama kanı takip et yinede canım rabbim korusun dıs gebelik ihtimali ne karsı falan. Adet cok gectmi
Adet 4 gun gecti kuzum.Ama extrem bisey olmadikca gitmicem bu defa doktora.Varsa zaten gittigimde gorucem hayirlisi artik canim.Sen de uzulme hamile kalabiliosun sevin buna kuzum.Yine olucak zaten.Arkasi gelir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…