Aynı belirtiler bnde de var. Sonucunuzu yazarsanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı belirtiler bnde de var. Sonucunuzu yazarsanız çok sevinirim
Ucustan simdi geldim canim.Eve gidim atarim ama sabah 10 da yapmistim.Baya gecti bakmadim bile tekrar.Ben kimyasal oldugunu dusunuorum kanamam da baslar heralde 1 2 gune.Ve testin son halini atar misin bana
Tamam canm at bakayım bir de bence bi kan verUcustan simdi geldim canim.Eve gidim atarim ama sabah 10 da yapmistim.Baya gecti bakmadim bile tekrar.Ben kimyasal oldugunu dusunuorum kanamam da baslar heralde 1 2 gune.
Canim 1.resim 10 dakika onceki 2.resim sabahkiTamam canm at bakayım bir de bence bi kan ver
Benimde bu siliklikteydi ve hamileydimCanim 1.resim 10 dakika onceki 2.resim sabahki
Bence direk kan ver hamilesin beta yükselmiş benceCanim 1.resim 10 dakika onceki 2.resim sabahki
Bencede hamilesinnnnCanim 1.resim 10 dakika onceki 2.resim sabahki
Kizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.Bencede hamilesinnnn
HamilesinnnnnCanim 1.resim 10 dakika onceki 2.resim sabahki
Seni çok iyi anlıyorum insana birinin hamile olduğunu inandırmasini istiyorsun ama testte hamile olduğunu gösteriyorKizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.
Kizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.
Benim de hic belirtim olmadi hamileliklerimde. Ne goguste sislik, aci ne de mide bulantisi. Karnim buyumese hamile olduguma kendim bile inanmayacaktim yani o dereceKizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.
Kizlar cok tatlisiniz guzel enerjiniz sardi inanin etrafimi.Kasimda kimyasal yasamistim ve cizgim boyle belli deildi silik otesi biseydi.Ve cift cizgiden bi kac gun sonra kanamam basladi.O yuzden kendimi umitlendirmek istemiorum.Inanin hic sevinmedim bile nasilsa biticek dedim icimden.Artik bekleyip gorucezSeni çok iyi anlıyorum insana birinin hamile olduğunu inandırmasini istiyorsun ama testte hamile olduğunu gösteriyor![]()
İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın canım güzel haberler bekliyorumKizlar cok tatlisiniz guzel enerjiniz sardi inanin etrafimi.Kasimda kimyasal yasamistim ve cizgim boyle belli deildi silik otesi biseydi.Ve cift cizgiden bi kac gun sonra kanamam basladi.O yuzden kendimi umitlendirmek istemiorum.Inanin hic sevinmedim bile nasilsa biticek dedim icimden.Artik bekleyip gorucezBu arada uyumayan tek kisi ben deilmisim.Yuppiiii
Benim de ovülasyon 20 ocak bat 6 şubat aynıyız sanırım aynı belirtiler bende de var her ne kadar kendime psikolojik desem de umutlanıyorum elim karnımda geziyorumOkurken dedim ki bu ne kadar da beni anlatmış ama bunlar psikolojik hamilelik belirtilerini biliyoruz ya beynimize mesaj gönderiyoruz o da vücudumuza mesaj gönderiyo bata 12 gün var ben kendimi hamile gibi hissediyorum neden sabah akşam bu düşünceyle yatıp kalkıyorumhe hamile değilsin diyemem ama vücudun kandırmacaları olabilir
gordummm silik cizgi hayirli olsunBende test yaptım dayanamadım adete 2 gün var ve çok aşırı silik