Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim doktor ulturasyon ile baktı bir de tiroit baktı maşallah bişey yok sağlık açısından ama kanına bakmadı ya sordum gebeklik yok dedi sadece birde adetini bekle dedi

Benim iki çocuğum var hic de öyle belirtiler yaşamam hamileliklerimde. Mide bulantısı da olmaz bir iki kere ancak kusarim falan. Belki benim gibi belirtisiz ve kolay geçer hamilelik ondan bir şey hissetmiyorsundur şimdi hayırlısıyla var gibi görünüyor hamilelik
Kizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.

Kizlar guzel dusunceleriniz icin cooook tesekkur ediorum varsa eger tam 4 haftalik ve benim en ufak bi belirtim yok.Acikcasi hamile oldugumu pek sanmiorum.
Benim de hic belirtim olmadi hamileliklerimde. Ne goguste sislik, aci ne de mide bulantisi. Karnim buyumese hamile olduguma kendim bile inanmayacaktim yani o derece

Seni çok iyi anlıyorum insana birinin hamile olduğunu inandırmasini istiyorsun ama testte hamile olduğunu gösteriyor
Kizlar cok tatlisiniz guzel enerjiniz sardi inanin etrafimi.Kasimda kimyasal yasamistim ve cizgim boyle belli deildi silik otesi biseydi.Ve cift cizgiden bi kac gun sonra kanamam basladi.O yuzden kendimi umitlendirmek istemiorum.Inanin hic sevinmedim bile nasilsa biticek dedim icimden.Artik bekleyip gorucez Bu arada uyumayan tek kisi ben deilmisim.Yuppiiii

İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın canım güzel haberler bekliyorum

Benim de ovülasyon 20 ocak bat 6 şubat aynıyız sanırım aynı belirtiler bende de var her ne kadar kendime psikolojik desem de umutlanıyorum elim karnımda geziyorum

BEnımkisi cok silik pembeydi varla yok arası hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim bu akşam sizdede var bence benım testteki sonuç bunun biri kadar bile pembe değildi hayırlı olsun ınsallah

Kızlar inşallah ağzınız bal damlıyor inşallah ya ben 6 altı aldır bu sonucu bekliyorum dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…