• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Zbyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
145
25
28
25
Arkadaşlar adetim 4 gün geçti.
Kasıklarımda ağrılar var adet olucakmışım gibi bi sağ kasığıma giriyor bir sol. Ayağa kalkınca çok acıyo oturnca geçiyo. Ara ara oluyor. Göğüslermde ağrıyor. Karnımın içinde bişeyler batıyor sanki kramp gibi. Benim gibi olupda hamile kalan varmı 😊

Canım adetin geçmiş mutlaka test yap ♥️ inşallah gebesindir ♥️

Beni de etiketle 😂 merak ettim sonucu canım

Kasıklarımda ağrılar var adet olucakmışım gibi bi sağ kasığıma giriyor bir sol. Ayağa kalkınca çok acıyo oturnca geçiyo. Ara ara oluyor. Göğüslermde ağrıyor. Karnımın içinde bişeyler batıyor sanki kramp gibi. Benim gibi olupda hamile kalan varmı 😊
Canım bende de aynı belirtiler vardı 1 gün geçti test yaptım şimdi hamileyim darısı başına inşallah ☺️

Benimde aynı bu şekil belirtiler vardı 3 gün geçmişti.Test yaptım çıktı hemen varsa çıkar zaten.

Bende anlattıklarının aynısı oldu kasıklarımda tam anlattığın gibiydi bende adetim 3 gün gecikince yaptım hamileyim inşAllah 🤗 sende bence Bi an önce test yaptım bende merak ettim valla 🤰😍

Canım bende de aynı belirtiler vardı 1 gün geçti test yaptım şimdi hamileyim darısı başına inşallah ☺️
Testin fotoğrafı var mı kuzum merak ettim 1 gün geçince sende nasıl çıkmış diye bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🤰

Bende anlattıklarının aynısı oldu kasıklarımda tam anlattığın gibiydi bende adetim 3 gün gecikince yaptım hamileyim inşAllah 🤗 sende bence Bi an önce test yaptım bende merak ettim valla 🤰😍
Ya inşallah olur o kadar çok istyorum ki. Karnında da batmalar falan hissettinmi

Testin fotoğrafı var mı kuzum merak ettim 1 gün geçince sende nasıl çıkmış diye bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🤰
Benim kan testinde çıktı canım şiddetli baş agrısıyla gittin günüm geçti deyince test yaptılar Ama adetten 3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı

Back