• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Merabalar 😊 ben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
umarim beni yanlis anlamazsiniz. ben bir kac kere boyle aci tecrube yasadigim icin soylemek istedim.. kac dk sonra bu fotograf cekildi? gebelikten ziyade oradaki ikinci serit islandigi icin belli olmus gibi geldi bana.. insallah siz guzel sonuc alirsiniz ben boyle gorup de koyulasir diye beklerken regl oldum.

Merabalar 😊 ben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
Bir hafta sonra tekrar yapın daha net sonuç alırsnz bende silk bir çizgi bile yoktu bu bile güzel bir şey

umarim beni yanlis anlamazsiniz. ben bir kac kere boyle aci tecrube yasadigim icin soylemek istedim.. kac dk sonra bu fotograf cekildi? gebelikten ziyade oradaki ikinci serit islandigi icin belli olmus gibi geldi bana.. insallah siz guzel sonuc alirsiniz ben boyle gorup de koyulasir diye beklerken regl oldum.
Benim hemen 3 4 dakika icinde cıktı sonucum yok olur mu niye yanlış anlayim tabiki olabilir zaten en güzeli kan testi benim 3 gün kala denedim bende silik çıktığı için ilk denemem daha bilemedim o yuzden paylaşmak fikir almak istedim fikrinize saygım tabiki var hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun 😊

Back