Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var gibi buyuk ihtimalle ama kesin sonuc icin beta hcg kanda baktirin hayirlisi olsun insallah hakkinizdaMerabalarben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
o 5 tllik testler de bile hamileysen hemen çıkıyor kan testi hepsinden daha sağlıklı sağlık ocaklarında yaptırınEvet fiyati pahalı diğerlerine göre bende merakımdan duramadım aldim
kirmizi çizgi bitane var bidaha yapin isterseniz ama siz goruyorsaniz skntı yok kan tahlili yaptrinben çift çizgi görüyorum ama canım nasıl tek görüyorsun
Çok çok silik evet bitane daha yap belki yükselmistrben çift çizgi görüyorum ama canım nasıl tek görüyorsun
ikinci çizgi silikte çıksa hamilelik yüksek ihtimalle var canm illa kop koyu olması lazım değil iyi bakarsan orda iki çizgi varkirmizi çizgi bitane var bidaha yapin isterseniz ama siz goruyorsaniz skntı yok kan tahlili yaptrin
zaten adetten önce yapmış arkadaş silik çikması çok doğal büyük ihtimalle hamile benceÇok çok silik evet bitane daha yap belki yükselmistr
Insallah benimde adet günüme 3 gün kala yaptim suan 2 gun var sonuç hafif silik çıktı bekliyorum adet olmazsam kan testi yaptıracağıminşallah hamilesinizdir inşallah bende hamileyimdir.
Benim bu ikinci testim di adetime 3gun kala yaptim suan 2 gun var bekliyorum olmazsa kan testi yaptıracağımbir test daha yaptınız mı acaba durumunuz ne şu an
tekrarladın mı testiInsallah benimde adet günüme 3 gün kala yaptim suan 2 gun var sonuç hafif silik çıktı bekliyorum adet olmazsam kan testi yaptıracağım
Evet ben adetimden önce yaptim 3 gün vardı yaptigimda hafif silik çıktı o şekilde birisizaten adetten önce yapmış arkadaş silik çikması çok doğal büyük ihtimalle hamile bence
zaten adetten önce yapmış arkadaş silik çikması çok doğal büyük ihtimalle hamile bence
tamm cnm inşallah vardr sonucu yaz bize deEvet ben adetimden önce yaptim 3 gün vardı yaptigimda hafif silik çıktı o şekilde birisi
Adet tarihim suan da 3 ekimde olmam gerekiyorBende bu testten yapmıştım hayırlı olsun , adet tarihin ne zaman
Teşekkür ederim yorumunuz icintamm cnm inşallah vardr sonucu yaz bize de
Peki birsey sorabilirmiyim 5 tl lik o testler ne kadar güvenilir acaba onlar adetten önce soNuc vermiyor galiba adet günü geçince olmayinca sonuç veriyor diyorlar erken test planı uygulamam gerekiyormus galiba bende o yuzden onu yaptimo 5 tllik testler de bile hamileysen hemen çıkıyor kan testi hepsinden daha sağlıklı sağlık ocaklarında yaptırın
ucuz testtler adet geçtikten 2 gün sonra hemen sonuç veriyor benm vermişti 2 kez hemnde erkn gebelik testleri de 4 5 gün öncesiden gösteriyor ucuzlarda işe yarıyor yani eğer hamileysen hemn çıkar ama değilsen çıkmaz saatler sonra çıkan çizgi de test kuruduğu için çıkıyorPeki birsey sorabilirmiyim 5 tl lik o testler ne kadar güvenilir acaba onlar adetten önce soNuc vermiyor galiba adet günü geçince olmayinca sonuç veriyor diyorlar erken test planı uygulamam gerekiyormus galiba bende o yuzden onu yaptim
Anladim teşekkür ederim benim adetime gün olarak daha var o yuzden erken testi yaptim bende bilginiz için teşekkür ederimucuz testtler adet geçtikten 2 gün sonra hemen sonuç veriyor benm vermişti 2 kez hemnde erkn gebelik testleri de 4 5 gün öncesiden gösteriyor ucuzlarda işe yarıyor yani eğer hamileysen hemn çıkar ama değilsen çıkmaz saatler sonra çıkan çizgi de test kuruduğu için çıkıyor
Evet iki var canim ben bilmiyom da sizin oyle olduysa daha iyi bilirsnzikinci çizgi silikte çıksa hamilelik yüksek ihtimalle var canm illa kop koyu olması lazım değil iyi bakarsan orda iki çizgi var
Hade insalahzaten adetten önce yapmış arkadaş silik çikması çok doğal büyük ihtimalle hamile bence