• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Merabalar 😊 ben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
Hamilelik var gibi buyuk ihtimalle ama kesin sonuc icin beta hcg kanda baktirin hayirlisi olsun insallah hakkinizda 🙏

o 5 tllik testler de bile hamileysen hemen çıkıyor kan testi hepsinden daha sağlıklı sağlık ocaklarında yaptırın
Peki birsey sorabilirmiyim 5 tl lik o testler ne kadar güvenilir acaba onlar adetten önce soNuc vermiyor galiba adet günü geçince olmayinca sonuç veriyor diyorlar erken test planı uygulamam gerekiyormus galiba bende o yuzden onu yaptim

Peki birsey sorabilirmiyim 5 tl lik o testler ne kadar güvenilir acaba onlar adetten önce soNuc vermiyor galiba adet günü geçince olmayinca sonuç veriyor diyorlar erken test planı uygulamam gerekiyormus galiba bende o yuzden onu yaptim
ucuz testtler adet geçtikten 2 gün sonra hemen sonuç veriyor benm vermişti 2 kez hemnde erkn gebelik testleri de 4 5 gün öncesiden gösteriyor ucuzlarda işe yarıyor yani eğer hamileysen hemn çıkar ama değilsen çıkmaz saatler sonra çıkan çizgi de test kuruduğu için çıkıyor

ucuz testtler adet geçtikten 2 gün sonra hemen sonuç veriyor benm vermişti 2 kez hemnde erkn gebelik testleri de 4 5 gün öncesiden gösteriyor ucuzlarda işe yarıyor yani eğer hamileysen hemn çıkar ama değilsen çıkmaz saatler sonra çıkan çizgi de test kuruduğu için çıkıyor
Anladim teşekkür ederim benim adetime gün olarak daha var o yuzden erken testi yaptim bende bilginiz için teşekkür ederim

Back