• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Ninaselle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
46
24
3
30
Merabalar 😊 ben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.

Eklentiler

• 20190930_123936.jpg
    20190930_123936.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 140
Tebrikler hamilesiniz benimde aynen böyle çıkmıştı şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür

Merabalar 😊 ben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
Hayırlı olsun Insallah.
Gününüz geçtikten sonra mi? Önce mi bu test?
Bende yapacağım o yüzden sordum

Evet fiyati pahalı diğerlerine göre bende merakımdan duramadım aldim
Olsun bakalım hayırlı olsun. Ben çok hüsrana uğraşınca boşuna mi veriyorum diye almadım. Sonra internetten baktım 15 tl satış fiyatı. Eczaneler dolandiriyorlar. Başka bir eczaneden farklı bir marka aldım tanesi 20 tl, eve Geldim baktım o da nette 11 tl :KK53:

Olsun bakalım hayırlı olsun. Ben çok hüsrana uğraşınca boşuna mi veriyorum diye almadım. Sonra internetten baktım 15 tl satış fiyatı. Eczaneler dolandiriyorlar. Başka bir eczaneden farklı bir marka aldım tanesi 20 tl, eve Geldim baktım o da nette 11 tl :KK53:
Bende baktım geldiğim zaman internet daha uygun oluyor aynen öyle insallah hayırlısı olsun herkes için 😊

Back