Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictor erken test olanını kullandım ben tesekkur ederim yorumunuz icinBence hamilesiniz, tebrik ederimBu arada testin markası neydi acaba?
Insallah yorumunuz icin cok tesekkur ederimEvet var gıbı Rabbim gönlüne göre versin
Insallah benimde öyle olurTebrikler hamilesiniz benimde aynen böyle çıkmıştı şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür
Hayırlı olsun Insallah.Merabalarben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
erken test olani aldim ben 3 gun var günüme bu şekilde gösterdi sorduğum kişiler en iyi test olarak bunu gösterdiler banaHayırlı olsun Insallah.
Gününüz geçtikten sonra mi? Önce mi bu test?
Bende yapacağım o yüzden sordum
Ben de bugün ondan alacaktım ama eczacı tanesine 50 tl deyince vazgeçtimerken test olani aldim ben 3 gun var günüme bu şekilde gösterdi sorduğum kişiler en iyi test olarak bunu gösterdiler bana![]()
Evet fiyati pahalı diğerlerine göre bende merakımdan duramadım aldimBen de bugün ondan alacaktım ama eczacı tanesine 50 tl deyince vazgeçtim
Olsun bakalım hayırlı olsun. Ben çok hüsrana uğraşınca boşuna mi veriyorum diye almadım. Sonra internetten baktım 15 tl satış fiyatı. Eczaneler dolandiriyorlar. Başka bir eczaneden farklı bir marka aldım tanesi 20 tl, eve Geldim baktım o da nette 11 tlEvet fiyati pahalı diğerlerine göre bende merakımdan duramadım aldim
Bende baktım geldiğim zaman internet daha uygun oluyor aynen öyle insallah hayırlısı olsun herkes içinOlsun bakalım hayırlı olsun. Ben çok hüsrana uğraşınca boşuna mi veriyorum diye almadım. Sonra internetten baktım 15 tl satış fiyatı. Eczaneler dolandiriyorlar. Başka bir eczaneden farklı bir marka aldım tanesi 20 tl, eve Geldim baktım o da nette 11 tl![]()
AminBende baktım geldiğim zaman internet daha uygun oluyor aynen öyle insallah hayırlısı olsun herkes için![]()
inşallah hamilesinizdir inşallah bende hamileyimdir.Merabalarben gebelik testi yaptım ama tecrübeli annelerden ve bilgili kişilerden yorum alabilirmiyim test için hamilemiyim bilemedim birisi net birisi silik çıktı testimin.
Aynen ya herkeste umut vermis ..Ben gebelik goremedim.
ben çift çizgi görüyorum ama canım nasıl tek görüyorsunTabikide hamile degilsiniz tek cizgi var
bir test daha yaptınız mı acaba durumunuz ne şu anBende baktım geldiğim zaman internet daha uygun oluyor aynen öyle insallah hayırlısı olsun herkes için![]()