- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi KaktusDelisi
-
Benim bu ay sonunda 1. Yılım doluyor. 3 ay önce denemeye başlamıştım ben.
Doktora gittin mi olmamasına bi engel var mı diye
Teşekkür ederim.ay hayırlı uğurlu olsun, benim de bebişim geç döllendi bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Olmazsa üzülme ben bu ay hiç olmaz gözüyle bakmıştım . Kendini odaklama fazla dua et bol bolYo Bi sorun yok canm önce vajinısmustum ben o yüzden olmuyordu bebek o sıkıntıdan dolayı yani
Selam birşey sorcaktim hamilleliginiz geç dollenmemi acaba adete yakinmi hamile kaldinizHamilesinnnbenimde 5 haftalikken yaptigimda ilk silik çıkmıştı sonra kırmızı oldu ve şimdi 7+1 hamileyim
Hesaplama araçlarından bende baktım 5 hafta 2 gün yazıyor. Korkuyorum şimdi 4 tane test yaptım silik çıktı bu biraz daha net . Kan tahlilinde kesin çıkar artık. Aklıma birsürü şey geliyo. Acaba test bozuk mu falan diyorum.Hamilesinnnbenimde 5 haftalikken yaptigimda ilk silik çıkmıştı sonra kırmızı oldu ve şimdi 7+1 hamileyim
Bence silik değil canım . Hayırlı olsun inşallahHesaplama araçlarından bende baktım 5 hafta 2 gün yazıyor. Korkuyorum şimdi 4 tane test yaptım silik çıktı bu biraz daha net . Kan tahlilinde kesin çıkar artık. Aklıma birsürü şey geliyo. Acaba test bozuk mu falan diyorum.
Hamilesin tabiEki Görüntüle 2253662
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamilelik görünüyor mu?
Adetim 6 gün gecikti
Ya nasıl dayaniyorsunuz gerçekten kan testi yapmadan hiç anlayamıyorum hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun .hemen kanda hcg takibine başlayın. Ben adete 5 gün kala öğrendim ve hemen hcg takibi yapmaya başladım Dr hergun gel dese giderdimEki Görüntüle 2253662
Adetim 6 gün gecikti
İçim içimi yiyordu aslında 1 haftadır. Emin olabilmek için bekledim. İlk testim tek çizgi çıktı . Kan sonucunu negatif görürsem üzülürüm diye bekledim. Eşime bile söylemedim.Ya nasıl dayaniyorsunuz gerçekten kan testi yapmadan hiç anlayamıyorum hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun .hemen kanda hcg takibine başlayın. Ben adete 5 gün kala öğrendim ve hemen hcg takibi yapmaya başladım Dr hergun gel dese giderdim
Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben kendimi düşündüm de inanılmaz bir mutluluk yaşamıştım böylesi ilkdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinİçim içimi yiyordu aslında 1 haftadır. Emin olabilmek için bekledim. İlk testim tek çizgi çıktı . Kan sonucunu negatif görürsem üzülürüm diye bekledim. Eşime bile söylemedim.bu akşam süpriz yapcam inşallah.
Bakalim degerlerin kac cikacak haber et bize de
Amin inşallahRabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben kendimi düşündüm de inanılmaz bir mutluluk yaşamıştım böylesi ilkdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aldın mı sonucumu beta hcg hormonu 322.47 yazıyor . Sağlık ocağına kayıt açtılar bilgileri aldılar . Kilo kan grubu tansiyon falan ..Henüz çok yeni 1-2 hafta sonra doktora git keseyi göremez belki dedi. 5 haftalık bebiş varmış
Eki Görüntüle 2253662
Adetim 6 gün gecikti
Hayır ben 5. Gün gecikmekte yaptımAdetiniz 1 gün gecikince yapmışmıydınız hiç test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?