Hamilemiyim ?

Hamilesinnn benimde 5 haftalikken yaptigimda ilk silik çıkmıştı sonra kırmızı oldu ve şimdi 7+1 hamileyim
Hesaplama araçlarından bende baktım 5 hafta 2 gün yazıyor. Korkuyorum şimdi 4 tane test yaptım silik çıktı bu biraz daha net . Kan tahlilinde kesin çıkar artık. Aklıma birsürü şey geliyo. Acaba test bozuk mu falan diyorum.
Bu arada seninde hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bence silik değil canım . Hayırlı olsun inşallah

Yok canim adete yakin değildi ama bu benim 2. Hamileligim ilkinde hemen kırmızı çıkmıştı bunda önce silik sonra durdukça kırmızı oldu tam 5 haftalikken kan verdiğimde degerim 9296 çıktı ve dün kalp atışıni gördüm darısı sana artik

Eki Görüntüle 2253662

Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamilelik görünüyor mu?
Adetim 6 gün gecikti
Ya nasıl dayaniyorsunuz gerçekten kan testi yapmadan hiç anlayamıyorum hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun .hemen kanda hcg takibine başlayın. Ben adete 5 gün kala öğrendim ve hemen hcg takibi yapmaya başladım Dr hergun gel dese giderdim

İçim içimi yiyordu aslında 1 haftadır. Emin olabilmek için bekledim. İlk testim tek çizgi çıktı . Kan sonucunu negatif görürsem üzülürüm diye bekledim. Eşime bile söylemedim. bu akşam süpriz yapcam inşallah.

Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben kendimi düşündüm de inanılmaz bir mutluluk yaşamıştım böylesi ilkdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…