- 2 Nisan 2019
- 47
- 34
- 38
- 31
- Konu Sahibi KaktusDelisi
-
Umarım sende yarın hayırlı haber alırsın.Bnde yarın sağlık ocağına gtcem adetim iki gün geçti ama sırtım ağtımıyo bnm sadece akıntı m var beyazımsı
Umarım sende yarın hayırlı haber alırsın.
Benim bel ve sırt agrım çok fazla . Süt gibi sıvı kıvamda akıntım .
Paylaşıcam mutlaka sende paylaş lütfen.Aynen canm akıntım cok o şekilde inşllh hayırlısıyla güzel haber alırz sonucu bizimle paylaş
Paylaşıcam mutlaka sende paylaş lütfen.
Allahım hayırlı zamanda verir. Kandil bu akşam dua et . İnşallah pozitif sonuç alırsınOlumsuz olursa ağlamaktan paylaşamam ama inşallh hyrlısıyla olur paylasrm canm
Allahım hayırlı zamanda verir. Kandil bu akşam dua et . İnşallah pozitif sonuç alırsın
İnşallah olmazsın. Ama Biyerde okumuştum. Üstünü görüyor olabilirsin.Ben kan verdim. Şimdi ama. Adet sancım gibi karnım ağrıyor ve kahverengi Bi leke gelmiş moralim bozuk
İnşallah olmazsın. Ama Biyerde okumuştum. Üstünü görüyor olabilirsin.
İnşallah hayırlısıyla ya valla cok sevdiğim meslek polisliği bile bebek için bıraktım hazırlanmıom rabbim yüzümüze baksın cok dua ettim dün gece de tüm bebek isteyen için
Kaç yıllık evlisin? Allah dualarını kabul eder inşallah.
Hayırlı olsunnnnKızlar sabah kan verdim sağlık ocağına 16:00 a kadar sonuç beklemek çok zor geldi bir test daha yaptımEki Görüntüle 2253729
Benim bu ay sonunda 1. Yılım doluyor. 3 ay önce denemeye başlamıştım ben.2.5 yıl oldum canm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?