Hamilemiyim

Bunuda şimdi yaptım erken gebelik testi ile

Eklentiler

• 15603392069473030697193498669936.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 18
Bugün 250 filan olması lazım canım

Ama başka bi sağlık ocagindaki de yeni bugün kan aldı benden o kimyasal gebelikde olabilir dedi genel tahlil istedi dünkü gibi bakalım inşallah normal gebeliktir bise daha sorcam kimyasal gebelik testte çıkar mi idrar testinde ve normal gebelikle kimyasal gebeliğin farkı nedir bilen varmi

Diğer sağlık ocağındaki kadın size değerin artması gerektiğinden bahsetmiş bence. Evet kimyasal gebelik de idrar testlerinde çıkıyor pozitif olarak. Kimyasal gebelikte sanırım değer düşüyor ve adet olurmuş gibi hamilelik sonlanıyor inşallah güzel haberler alırsın

Canim bende 62 degerle ogrenndim var gebelik dedi doktor 3500lere geldi cok sukur. 2 gunde bir artiyorsa saglikla ilerliyodur insallah

Başka bir sağlık ocağında nasıl tahlil yaptırdınız pansuman bile yapmıyorlar artık aile hekimliği olayi çıktıktan sonra.

Ben testi saat 2 gibi yaptım 2 saniyede cıktı hemen dün bi test daha yaptım oda hemen cıktı kan testinde de gebelik var olduğu söylendi değerim ilk yaptigimda 123,2 iken bugün 325,7 olmuş gebelik var ama çok yeni erken gelmişsin dedi ondan keseyi göremedi ayın 20 sine verdi günü gel keseni görelim dedi ama bakalım artık ama hiç inanamıyorum gebelik olduğuna yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…