• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

İnşallah hamilesindir ama bu kadar geçmeye test pozitif olmalıydı geç döllenme olabilir ya da bi takılma oldu benimde bi kere öyle olmuştu 6.gün olmuştum regl 🤨 hayırlısı olsun hakkında

Peki kutsal tiramisu ve sümeyyekrc normal teste çıkmayıp onda çıkma ihtimali varmı 26 siydi çünkü adetimin bugün ayı 29 u olmam gerekirdi ama olmuyorum agrım falan olmuyo ama belim agiriyo biraz
Ever canım olabilir çünkü hcg değeri her kadındır farklı her bünyede farklı artış gösterir

Gebeliğin 1.haftasınin belirtileri nelerdir arkadaşlar benim göğüslerden ucunu hafif tuttuğumda sut gelmeye basliyo ama 29 unda adet oldum martin adet tarihime çok var farkındayım sadece 1 haftalık belirtileri neler merak ediyorum...

Gebeliğin 1.haftasınin belirtileri nelerdir arkadaşlar benim göğüslerden ucunu hafif tuttuğumda sut gelmeye basliyo ama 29 unda adet oldum martin adet tarihime çok var farkındayım sadece 1 haftalık belirtileri neler merak ediyorum...
Gebeliğin ilk haftası süt gelir mi bilmiyorum hiç duymadım vallahi canım. Benim göğüs uçlarım değişmişti koyu ve pütürlü bir hal almıştı. Adetmişim gibi kasık ağrılarım vardı. Sarı akıntım çoktu

canım hormonlarına baktır prolaktin yükseldiğinde göğüslerden süt geliyor ve hamilede kalamazsın böyle bir şey varsa

Iyi günler arkadaşlar benim normal adetim geçen ayın 29 unda oldum bu ayında 29 unda olmam gerekirken henüz olmadım 4 gün gecikti bulantim ve hafif karin agrım var uyku halim çok şimdi test yaptım bakarmısınız acaba erken gebelik mi var Ondan çıkmadı hamilemiyim acaba yoksa değilmiyim

Eklentiler

• 20190502_123901.jpg
    20190502_123901.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190502_123845.jpg
    20190502_123845.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 42
  • 20190502_123756.jpg
    20190502_123756.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 40
iyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo
26 sindan da baya gecms varsa net cikardi diye dusunuyorm😞

iyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo
Yok gn canim

Iyi günler arkadaşlar benim normal adetim geçen ayın 29 unda oldum bu ayında 29 unda olmam gerekirken henüz olmadım 4 gün gecikti bulantim ve hafif karin agrım var uyku halim çok şimdi test yaptım bakarmısınız acaba erken gebelik mi var Ondan çıkmadı hamilemiyim acaba yoksa değilmiyim
Ben testlerde birsey göremedim arkadaşım 4 gunlul gecikmede cikardi sanıyorum.

Yaptığım ve koyduğum o test yarim saat belki yarim saati azcık çok az geçmiştir bu şekilde oldu sarı çizgili olanda erken gebelik testi yaptım öyle cıktı acaba çok erken diyemi cikmiyo

Eklentiler

• 15568034475229033107154605012699.jpg
    15568034475229033107154605012699.jpg
    235,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190502_161419.jpg
    20190502_161419.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 51
Yaptığım ve koyduğum o test yarim saat belki yarim saati azcık çok az geçmiştir bu şekilde oldu sarı çizgili olanda erken gebelik testi yaptım öyle cıktı acaba çok erken diyemi cikmiyo
Bekleyen testlerde sonradan cikan sonuçlarmaalesef yanıltıcı sonuclar verebiliyor bizzat yaşadım ve sonunda adet oldum.
Erken gebelik testinde birşey göremedim maalesef.

Yarın gidip tahlil vercem ama ben adet olmadım çünkü nisan ayında olmam gerekti ilk defa böyle bise yaşadım

Yarın gidip tahlil vercem ama ben adet olmadım çünkü nisan ayında olmam gerekti ilk defa böyle bise yaşadım
Yani nisanda olmaniz gerekiyorsa idrarda cok net belli olmasi gerekiyordu.
Ya kist vardir ya da stresten mevsim degisikligine bağlı olabilir gecikme bir ihtimal de geç döllenme tabii ki.
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaşlar iyi günler bi sorum olacaktı ben dün değil önceki gün kan vermeye gittim gebelik şüphesi ile BETA HCG değeri 123,2 ve sağlık odağındaki doktor gebelik var dedi ve evde test yaptirďim evde 2 saniye sonra iki çizgide kop köyü cıktı ama ondan önce sağlık ocagindaki doktor şuan çok daha yeni başlangıcı dedi kese ulturasyonda belki görünmez ama kese oluşmuştur dedi ama çok daha yeni dedi ve bugünde başka sağlık ocağına gittimbeta idg değeri 300 kusur olması lazım dedi size sorum şu gebelik daha çok başı denildi bu horman değeri 300 e çıkar mi bir anda 1 2 gün sonra yardımcı olursanız sevinirim buda dün yaptığım test

Back