- 22 Ocak 2019
- 113
- 14
- 98
- 30
- Konu Sahibi Misafir2525
Evet kan tahlili yaptım orda cıktı tiroit var dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rutin testleri yaptırdığımda çıktı canım. Şu an ilaç kullanıyorumMerhaba nasıl anladınız tiroid çıkmasını doktor tahlil mi yaptı
Ever canım olabilir çünkü hcg değeri her kadındır farklı her bünyede farklı artış gösterirPeki kutsal tiramisu ve sümeyyekrc normal teste çıkmayıp onda çıkma ihtimali varmı 26 siydi çünkü adetimin bugün ayı 29 u olmam gerekirdi ama olmuyorum agrım falan olmuyo ama belim agiriyo biraz
Gebeliğin ilk haftası süt gelir mi bilmiyorum hiç duymadım vallahi canım. Benim göğüs uçlarım değişmişti koyu ve pütürlü bir hal almıştı. Adetmişim gibi kasık ağrılarım vardı. Sarı akıntım çoktuGebeliğin 1.haftasınin belirtileri nelerdir arkadaşlar benim göğüslerden ucunu hafif tuttuğumda sut gelmeye basliyo ama 29 unda adet oldum martin adet tarihime çok var farkındayım sadece 1 haftalık belirtileri neler merak ediyorum...
canım hormonlarına baktır prolaktin yükseldiğinde göğüslerden süt geliyor ve hamilede kalamazsın böyle bir şey varsaGebeliğin 1.haftasınin belirtileri nelerdir arkadaşlar benim göğüslerden ucunu hafif tuttuğumda sut gelmeye basliyo ama 29 unda adet oldum martin adet tarihime çok var farkındayım sadece 1 haftalık belirtileri neler merak ediyorum...
26 sindan da baya gecms varsa net cikardi diye dusunuyormiyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo
Yok gn canimiyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo
Ben testlerde birsey göremedim arkadaşım 4 gunlul gecikmede cikardi sanıyorum.Iyi günler arkadaşlar benim normal adetim geçen ayın 29 unda oldum bu ayında 29 unda olmam gerekirken henüz olmadım 4 gün gecikti bulantim ve hafif karin agrım var uyku halim çok şimdi test yaptım bakarmısınız acaba erken gebelik mi var Ondan çıkmadı hamilemiyim acaba yoksa değilmiyim
Bekleyen testlerde sonradan cikan sonuçlarmaalesef yanıltıcı sonuclar verebiliyor bizzat yaşadım ve sonunda adet oldum.Yaptığım ve koyduğum o test yarim saat belki yarim saati azcık çok az geçmiştir bu şekilde oldu sarı çizgili olanda erken gebelik testi yaptım öyle cıktı acaba çok erken diyemi cikmiyo
Yani nisanda olmaniz gerekiyorsa idrarda cok net belli olmasi gerekiyordu.Yarın gidip tahlil vercem ama ben adet olmadım çünkü nisan ayında olmam gerekti ilk defa böyle bise yaşadım