- 22 Ocak 2019
- 113
- 14
- 98
- 30
- Konu Sahibi Misafir2525
-
Ben bisey goremedim ama canim sen goruyo musuniyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo
Eger gecikmen varsa 3 gun felan cikmaliydi canimBende göremedim ama kafamı çok kurcaliyo bazı kadın doğumcular o testler bazen yalnis sonuçta veriyo diyolar ama çok meraktayım yaaa
Bende de tiriot var ama hic boyle bisey yapmadı canim hayirlisi bikac gun olmazsan tekrarlarsinVar evet yaaa bide bende tiroit var geçen aydan önceki aylarda 2 gün sürdürdü sonra 6 gün sürdü geçen ay de bu ayda olmadim gecikti acaba tiroitmi yapti yoksa hamilelik mi var erken gebelik gibi
Aynen canim erken gebelik testi biraz daja pahali ama bence deneErken gebelik testi diyip alsam oluyo demi eczanelerde bide onu deniyim
Evet canım aslında normal testte de çıkıyor ama ben garanti olsun istemiştim inşallah güzel haberler alırsınErken gebelik testi diyip alsam oluyo demi eczanelerde bide onu deniyim
Evet onda cikar suanda canimPeki kutsal tiramisu ve sümeyyekrc normal teste çıkmayıp onda çıkma ihtimali varmı 26 siydi çünkü adetimin bugün ayı 29 u olmam gerekirdi ama olmuyorum agrım falan olmuyo ama belim agiriyo biraz
Canım ben de göremedim ama inşallah vardır tabi. Benim geciken adetimin 3. Günü çıkmıştı erken gebelik testinde. Biraz silikti ama belli oluyordu. Tiroid bende de hamilelikte çıktı. Yani önceden var mıydı onu da bilmiyorum gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?