Hamilemiyim

Misafir2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
113
14
98
30
iyi günler arkadaşlar geçen ay ki adetim 26 sında olmuşken henüz adet olmadım gecikti test yaptım bi bakarmısınız agrım falan yok arada bi karnim agiriyo belim agiriyo geciyo mide bulanicakmis gibi oluyo geciyo

Eklentiler

• 20190329_153426.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 229
  • 20190329_153527.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 230
Bende göremedim ama kafamı çok kurcaliyo bazı kadın doğumcular o testler bazen yalnis sonuçta veriyo diyolar ama çok meraktayım yaaa

Var evet yaaa bide bende tiroit var geçen aydan önceki aylarda 2 gün sürdürdü sonra 6 gün sürdü geçen ay de bu ayda olmadim gecikti acaba tiroitmi yapti yoksa hamilelik mi var erken gebelik gibi

Var evet yaaa bide bende tiroit var geçen aydan önceki aylarda 2 gün sürdürdü sonra 6 gün sürdü geçen ay de bu ayda olmadim gecikti acaba tiroitmi yapti yoksa hamilelik mi var erken gebelik gibi
Bende de tiriot var ama hic boyle bisey yapmadı canim hayirlisi bikac gun olmazsan tekrarlarsin

Canim gebelik varsa adetten once dr cikar.
Benim mesela adetten 3 gun once cok silik çıkmıştı testim.
Aklinda kalıyorsa kan testi yaptır daha net sonuc alirsin.

Canım ben de göremedim ama inşallah vardır tabi. Benim geciken adetimin 3. Günü çıkmıştı erken gebelik testinde. Biraz silikti ama belli oluyordu. Tiroid bende de hamilelikte çıktı. Yani önceden var mıydı onu da bilmiyorum gerçi

Peki kutsal tiramisu ve sümeyyekrc normal teste çıkmayıp onda çıkma ihtimali varmı 26 siydi çünkü adetimin bugün ayı 29 u olmam gerekirdi ama olmuyorum agrım falan olmuyo ama belim agiriyo biraz

Merhaba nasıl anladınız tiroid çıkmasını doktor tahlil mi yaptı

Reglin geçti mi ki?
Ben ikinci çizgiyi hiç göremedim.. Yok gibi duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…