Yok daha test yapmadımTest yaptınızmı varsa çıkar
Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah
sanane arkadaşım. sanamı sorcamBuraya yazmadan önce bi test yapsaniz? Her iki konudan biri "hamilemiyim" biz ne bilelim arkadasim, belki stresten yada ilactan öyle olmustur
Sordun yasanane arkadaşım. sanamı sorcam
Herkes farklı şeyler yaşar canım. Emin olmak için test yapman lazım. Burda kimse sana evet kesinlikle hamilesin yada asla hamile olamazsın diyemez. Test yapıp öğrenebilirsin ancak bunu. Arkadaşlarda bundan bahsetmiş. O kadar çok ki buraya hamile miyim yazan belirtilerden hamilelik öğrenilemez. Zaten adet ve hamilelik belirtileri de aynıdır. Test yaparak cevabı öğrenebilirsin canımbu durumu yaşayan varmı varsa ona göre
test yapacağım veya yapmayacağım.
yok niye test yapmadın buraya soruyorsun gibi yorumlarla gelmeyin
güzel yorumun için teşekkür ederim canım en kısa zamanda test yapacağımHerkes farklı şeyler yaşar canım. Emin olmak için test yapman lazım. Burda kimse sana evet kesinlikle hamilesin yada asla hamile olamazsın diyemez. Test yapıp öğrenebilirsin ancak bunu. Arkadaşlarda bundan bahsetmiş. O kadar çok ki buraya hamile miyim yazan belirtilerden hamilelik öğrenilemez. Zaten adet ve hamilelik belirtileri de aynıdır. Test yaparak cevabı öğrenebilirsin canım
Bizimle de paylaş canım:)güzel yorumun için teşekkür ederim canım en kısa zamanda test yapacağım
Test yaptınızmı varsa çıkar
Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah
Hamilesin canım tebrikler. Adetine kaç gün var?canım hamilemiyim acaba tessten böyle bir sonuç çıktı?
son Bat ım 7 haziran idi. Adet günlerim genelde değişiyor.Hamilesin canım tebrikler. Adetine kaç gün var?
ömürlü olsun.. tebriklerrrr...
kan sonucun ne çıktı canım inşallah bebeğin seninledir teste göre öyle ama yine de en güveniliri kan testibilmiyorum ki test doğrumu canım. bugün kan testi verdim sonucunu bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah.
çizgi çok net. kesin bence.
kan testi olumlu çıktı hayalim mucize. çok şükür.kan sonucun ne çıktı canım inşallah bebeğin seninledir teste göre öyle ama yine de en güveniliri kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?