How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilemiyim

F8E5E837-106F-42B5-BB89-1BFE485D6BCE.jpeg 56DF998C-9C20-49B4-826D-3F8294667D9F.jpeg
Bndede silik çıktı ya merak ediyorum
hepsi böyle testlerim çok silikler

Merhaba benim reglime 1gün var ve ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yine test yaptım onada silik çıktı bu kadar erken belli olur mu acaba hamilemiyim olursa ilk çoçuğum olacak kafam karışık durumda
ne desem yanlış olur bence regl günün geçsin ondan sonra dene hemen test yap yani

Kızlar acil bisey sorcam. Adet oldum ama adet öncesinden 4.5 gün önce eşimle ilişki sırasında suphelenilecek biseyler yaşandı normlde korunuyorz kendimiz ama sadece şüphe işte Üstün e korktuğum için kan tahlili verdim gebelik çıkmadı ama Üstün e de adet oldum duydum ki adet olundugunda bile hamile kalan çok muş bu yüzden korkuyorm adet olmadandediğim gibi 4.5 gün öncesi ilişki de böyle bisey oldu hamile olabilir miyim ? Lütfen rahatlatin beni...

Kızlar acil bisey sorcam. Adet oldum ama adet öncesinden 4.5 gün önce eşimle ilişki sırasında suphelenilecek biseyler yaşandı normlde korunuyorz kendimiz ama sadece şüphe işte Üstün e korktuğum için kan tahlili verdim gebelik çıkmadı ama Üstün e de adet oldum duydum ki adet olundugunda bile hamile kalan çok muş bu yüzden korkuyorm adet olmadandediğim gibi 4.5 gün öncesi ilişki de böyle bisey oldu hamile olabilir miyim ? Lütfen rahatlatin beni...

Back