- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Bndede silik çıktı ya merak ediyorumResimde çok belli olmuyor ki çektiğimde yokmuş gibi duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bndede silik çıktı ya merak ediyorumResimde çok belli olmuyor ki çektiğimde yokmuş gibi duruyor
Vallaha da görünüyor çizgi :))) testin markası ne ?Eki Görüntüle 2120327 Eki Görüntüle 2120328 hepsi böyle testlerim çok silikler
Görünüyor mu ben artık şizofrenleşmeye başladım kan testi yaptırsam mi daha erken mi bilemedim yaa oncomed die bir marka ben çok test yaptım ilk defa 5dk içinde böyle sonuç aldımVa
Vallaha da görünüyor çizgi :))) testin markası ne ?
O zamaaannn hayırlııı olsuuuuunn hamilesinGörünüyor mu ben artık şizofrenleşmeye başladım kan testi yaptırsam mi daha erken mi bilemedim yaa oncomed die bir marka ben çok test yaptım ilk defa 5dk içinde böyle sonuç aldım
Yaa gerçekten mi heveslenmek istemiyorum napsam gitsem mi doktora normalde bata 1gün daha var beklesem miO zamaaannn hayırlııı olsuuuuunn hamilesin
Beklemene gerek yok idrarda silik çıkmıssa kanda şimdi 50+ olmsdur bnce :)Yaa gerçekten mi heveslenmek istemiyorum napsam gitsem mi doktora normalde bata 1gün daha var beklesem mi
Yaa heyecan yaptım şimdi napsam ben yaa bilemedim gitsem hemen kan tahlili çıkar mı ultrasyonda gözükmez heralde oyy ilk bide eğer hamileysem ilk hamileliğim 1buçuk aylıkta evliyimBeklemene gerek yok idrarda silik çıkmıssa kanda şimdi 50+ olmsdur bnce :)
Bencede baya belli :) hazir erken hadi doktora gitEki Görüntüle 2120327 Eki Görüntüle 2120328 hepsi böyle testlerim çok silikler
Şimdi hazırlanıp çıkıyorum evden gidiyorum artık hayırlısı sonuç için heyecan yaptım gidene kadar aklımı kaybetmesem barıBencede baya belli :) hazir erken hadi doktora git
Benim kan testinde 19.54 amahala testte silik bile yokŞimdi hazırlanıp çıkıyorum evden gidiyorum artık hayırlısı sonuç için heyecan yaptım gidene kadar aklımı kaybetmesem barı
yok ben şuan hamile değilim bu bahsettiğim 2 aylik hamile olduğumu öğrendiğim zaman 2 yıl önceydi doğum yaptım 2 yaşında oğlum varPeki suan hamile misinz yoksa doğum yaptınız mı ??
ne desem yanlış olur bence regl günün geçsin ondan sonra dene hemen test yap yaniMerhaba benim reglime 1gün var ve ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yine test yaptım onada silik çıktı bu kadar erken belli olur mu acaba hamilemiyim olursa ilk çoçuğum olacak kafam karışık durumda
Adetiniz kaç gun gecmişti hamile oldugunuzu ögrendiğiniz zamanyok ben şuan hamile değilim bu bahsettiğim 2 aylik hamile olduğumu öğrendiğim zaman 2 yıl önceydi doğum yaptım 2 yaşında oğlum var
Kiz niye haber vermedin :)Şimdi hazırlanıp çıkıyorum evden gidiyorum artık hayırlısı sonuç için heyecan yaptım gidene kadar aklımı kaybetmesem barı
hiç gecikmedi yani üstüne görme diyorlar sanırım ben o 2 ay adet oldum hatta hamile olduğumu bilmediğim için 1 ay da oruç tuttumAdetiniz kaç gun gecmişti hamile oldugunuzu ögrendiğiniz zaman
Hayirdir canimArkadaşlar merhaba banada yardımcı olck olan var mı acaba cok cagresiz bir durumdayım .