• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
Kızlar adetime 4 gün var şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sabahları artık tutup öyle yürüyorum normalde adetime yakın böyle bişey olmazdı sizde hiç bu şekilde gebe olduğunuzu öğrendiniz mi

Canim adetin gecsin bi ancak o xaman anlasilir. Usutmus olabilirsin hemen umutlanmamak gerek. Ben bi kimyasal g3belik gecirdim her zamanki gibiydi belirtiler. Senin bu ay agrili olacaktir belki. Belkide hamilesin insaallah. Bi gecsin de o zaman hemen bakarsin.

Merhabalar ben yeni katıldım araniza benim reglim 4 gün geçti olmadım dün test yaptim ama tek çizgi çıktı sizce kacgunde belli olur

Merhabalar ben yeni katıldım araniza benim reglim 4 gün geçti olmadım dün test yaptim ama tek çizgi çıktı sizce kacgunde belli olur
Erken gebelik testi al hemen cikiyor. Normal gebelik testleri 10 gun ama erken gebelik testinde 1 2 gun falan. Benim 1 gun gecmisti miratech erken gebelik testi almistim cikti. Tabikide kaybettim bebisimi.

Canim çok üzüldüm bebeğine Allahım ınş tekrar nasip eder bugün test aldım 5 gün gecikti yarın sabah yapicam ınş sonuç iyi çıkar ınş üzülmem

Canim çok üzüldüm bebeğine Allahım ınş tekrar nasip eder bugün test aldım 5 gün gecikti yarın sabah yapicam ınş sonuç iyi çıkar ınş üzülmem
Insaallah kuzum. Insaallah vardir

Sabah yine test yaptim ama gosterge cizelgesini yanlisla asagiya tutmuşum sonradan düzelttim tek çizgi çıktı en iyisi birkaçgün daha beklicem regli olmazsam kan testi yaptircam

Back