Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 4 gün var şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sabahları artık tutup öyle yürüyorum normalde adetime yakın böyle bişey olmazdı sizde hiç bu şekilde gebe olduğunuzu öğrendiniz mi
Canim adetin gecsin bi ancak o xaman anlasilir. Usutmus olabilirsin hemen umutlanmamak gerek. Ben bi kimyasal g3belik gecirdim her zamanki gibiydi belirtiler. Senin bu ay agrili olacaktir belki. Belkide hamilesin insaallah. Bi gecsin de o zaman hemen bakarsin.
Erken gebelik testi al hemen cikiyor. Normal gebelik testleri 10 gun ama erken gebelik testinde 1 2 gun falan. Benim 1 gun gecmisti miratech erken gebelik testi almistim cikti. Tabikide kaybettim bebisimi.
Sabah yine test yaptim ama gosterge cizelgesini yanlisla asagiya tutmuşum sonradan düzelttim tek çizgi çıktı en iyisi birkaçgün daha beklicem regli olmazsam kan testi yaptircam