• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ne olduğunu anlayamıyorum.

zaten yabanci biriyle yasamak zordur tek kisi olmanin konforunu beklemeyeceksin o odada bir sorun bu odada baska bir sorun, eve ciksan bambaska sorunlar yasarsin. biri temizlik yapmak istemez, oburu alisveris parasini bolusmek istemez, eve arkadas getirilir ders calisamazsin vs vs vs tonlarca sebep var huzursuz olmak icin. ben universite+master boyunca 7 yil neler gordum bir bilsen. biriyle yasayacaksan malesef bazi kriterleri dusurmen, bazi seylere goz yumman gerekiyor rahatsiz olsan da. kusura bakma ama banyo silme olayi hos olmayabilir ama o kadar olay cikartilacak kadar buyuk bir dert degil. tuvaletin ustunu kagitla siliver tamam bitti, banyo yerleri islaksa da banyo terligini giy tuvalete oyle git boylece islanmazsin. eger tek basina eve cikma durumun yoksa bazi seyleri sineye cekip derslerine konsantre olman bu kucuk sorunlari gormezden gelmen lazim. yoksa isin cok zor malesef. panik atak gecirmissin resmen o kadar kasmissin kendini, gerek var mi buna. bu bahsettigin sey buyuk bir sorun bile degil. bunu bile kaldiramayacaksan senin kesinlikle yurtta kalmaman lazim ciddi soyluyorum.
ben senelerce kaldim yurtta, her tipten insan vardi. herseylerini begenmesem de sorun etmedim kupalarini tabaklarini koyarlardi mesela banyo lavabosunun oraya hic sevmedigim sey. tek kelime etmedim katlandim (sonucta belki onlar da benim bir huyuma katlaniyorlardi nereden bilebilirim), en guzel yillarimi da o yurtlarda gecirdim ama :) hatirladikca gulumsedigim bir suru anim cok iyi arkadaslarim oldu.

Back