Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Egiersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
99
41
38
mrb kizlar martin 18ne adet oldum ve bu ay daha olmadim bir iki kez mide bulantim oldu ve kasi agrim oluyo adet olucam dye dusunuyrm ama daha olmadim ve gecen hafta test yaptim olumsuz cikti sizce hamilemiyimdir

Kan tahlili yaptır kesin sonuç çıkar canım adet döngün nedir kaç günde bir adet oluyosun?

kendıne bir gun belirle ve ogun gıt test yapmaya

inşallah hamişsindir istiyorsan tabiii

darısı bana olsun rabbim lütfen

mrb kizlar martin 18ne adet oldum ve bu ay daha olmadim bir iki kez mide bulantim oldu ve kasi agrim oluyo adet olucam dye dusunuyrm ama daha olmadim ve gecen hafta test yaptim olumsuz cikti sizce hamilemiyimdir
canım benimde son adet tarihim 18 mart bende henüz olmadım ama bu sabah olcakmışım gibi hissettim peçeteye koyu kahverenginde geldi ama gelen giden yok bilmiyorum ağrım hala var 4 gündür mide bulantım da var cumartesi sabah yapmayı planlıyorum gelmezse eğer

Insallah canm gelmez seninkide benimde agrilarim oldu adetim geliyo sandim ama hala gelmedi bir iki kez midem kalkti ama kusmadm kasik agrilarim oldu bakalm ctsi gunune kadar beklicem bende !!

aynı canım benimde işte bugün peçetede lekenme gördüm sabahtan oldum diye düşünüyorum ama yok henüz bi belirti karnımda ağrı var işte bakalım olmazsak cumartesi yaparız artık :)

E Egiersin Benimde son adet tarihim 18 mart ve bahsettiklerinizin aynısı bendede oldu benim adet döngüm 24 günde bir ve şuan hamileyim4+4 günlük umarım sizde hamişsinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin.

E Egiersin Benimde son adet tarihim 18 mart ve bahsettiklerinizin aynısı bendede oldu benim adet döngüm 24 günde bir ve şuan hamileyim4+4 günlük umarım sizde hamişsinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende gecen gun aniden burnumdan selpaga ufak bi kan geldi acaba gercekten hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…