Olabilir canım benim ikiz kızlarım var onlara hamileyken çok burnum kanardı kan dolaşımı hızlandığı için olurmuş gebeliklerde inşanlah ondandır,günün geçtimi peki hiç düzensiz yada günün geçermiydiBende gecen gun aniden burnumdan selpaga ufak bi kan geldi acaba gercekten hamilemiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim
- Konu Sahibi Egiersin
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normalde olmus olmam gerekiyodu smdi bugun tam 32 gun oldu daha gelmedi.. gecen hafta test yaptim olumsuz cikti cuma ctsini bekliyrm ondan snra tekrar test yapcmOlabilir canım benim ikiz kızlarım var onlara hamileyken çok burnum kanardı kan dolaşımı hızlandığı için olurmuş gebeliklerde inşanlah ondandır,günün geçtimi peki hiç düzensiz yada günün geçermiydi
inşanlah vardır canım öyle ümit ediyorum hayırlısı olsun inşanlahNormalde olmus olmam gerekiyodu smdi bugun tam 32 gun oldu daha gelmedi.. gecen hafta test yaptim olumsuz cikti cuma ctsini bekliyrm ondan snra tekrar test yapcm
Tesekkur ediyorum insallahinşanlah vardır canım öyle ümit ediyorum hayırlısı olsun inşanlah
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :) Benim döndüm 30 günde şu an 3. gün gecikmesinin ağrılarım oluyor karnımda adet olacağım diye düşünüyorum ama bilmiyorum geçen ayda gecikmişti bakalım cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum.
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
Valla benim de ağrım var normalde hasta olmadan önce oluyordu o yüzden bilemiyorum...Yarim saattr karnimda sancim var anlamadm neden adetim gelse bile oncesinde boyle agrilar sancilar cekmem normalde.. sende durumlar nasl
Benim arada fark ettiğim şey adet göreceğim zaman kanama başlayana kadar ağrım sancım olurdu,ama bunda ağrı bi geliyordu 5 dk felan sonra gidiyordu bu çok dikkatimi çekti, tabi bu kişiden kişiyede değişebilirValla benim de ağrım var normalde hasta olmadan önce oluyordu o yüzden bilemiyorum...
Sağol canım inşanlah sende hamişsindir... idrar testi denedinmi hiç, adet döngün uzun olduğu için testte çıkma ihtimalide var ama çıkmaya bilirde tabi ne kadar erken döllenme olduğuna bağlıAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :) Benim döndüm 30 günde şu an 3. gün gecikmesinin ağrılarım oluyor karnımda adet olacağım diye düşünüyorum ama bilmiyorum geçen ayda gecikmişti bakalım cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum.
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
Ben fark edemiyorumda farklı oluyor sürekli benim önceden bir hafta önceden sırtım bacaklarım göğüslerim ağrırdı sonra geçerdi hastalanırdım son aylarda öyle olmuyor ki karnım ağrıyor bi tek ve çok kötü yapıyor beni heryerim uyuşuyo ağrıdan ölüyorum ya bide gecikmezdi geçen ay 8 gün gecikti bu ayda yok.Benim arada fark ettiğim şey adet göreceğim zaman kanama başlayana kadar ağrım sancım olurdu,ama bunda ağrı bi geliyordu 5 dk felan sonra gidiyordu bu çok dikkatimi çekti, tabi bu kişiden kişiyede değişebilir
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
Amin canım yok denemedim cumartesi sabah yapacağım gelmezse eğer. Negatif görünce üzülüyorum çünkü geçen ay yaptım ardına hastalandım beklemek istiyorum o yüzdenSağol canım inşanlah sende hamişsindir... idrar testi denedinmi hiç, adet döngün uzun olduğu için testte çıkma ihtimalide var ama çıkmaya bilirde tabi ne kadar erken döllenme olduğuna bağlı
Ozaman bekle canım geçen ay 8 gün geçmiş , evet test yapıp negatifleri görünce çok üzülüyor insan beklemek en güzeli canımAmin canım yok denemedim cumartesi sabah yapacağım gelmezse eğer. Negatif görünce üzülüyorum çünkü geçen ay yaptım ardına hastalandım beklemek istiyorum o yüzden
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
Aynen canım cumartesiye ne kaldı ki dimi :)Ozaman bekle canım geçen ay 8 gün geçmiş , evet test yapıp negatifleri görünce çok üzülüyor insan beklemek en güzeli canım
Aynen canım cumartesiye ne kaldı ki dimi Evett tabiii ne kaldıki ,kafanızı sürekli başka şeylerle meşkale edin unutmaya çalışın ki bebişiniz süpriz yapsın sizeeee :))))
Biraz once adetim geldi ((Çok şükür sonucum çıktı 4+4 günlük 2065 değerimmm henüz drla görüşmedim bekliyorumm gayet iyi bir sonuç tahminimcee şükürler olsuunnn
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
üzülme İnşallah önümüzdeki ay olur....Biraz once adetim geldi ((
- 17 Mart 2017
- 228
- 89
- 18
- 30
:) çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahÇok şükür sonucum çıktı 4+4 günlük 2065 değerimmm henüz drla görüşmedim bekliyorumm gayet iyi bir sonuç tahminimcee şükürler olsuunnn
Insallah bu ay takip edicem bakalm.. yumurtlama donemiyle ilgile bilginiz varmi:) çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah