• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gecen gun aniden burnumdan selpaga ufak bi kan geldi acaba gercekten hamilemiyim
Olabilir canım benim ikiz kızlarım var onlara hamileyken çok burnum kanardı kan dolaşımı hızlandığı için olurmuş gebeliklerde inşanlah ondandır,günün geçtimi peki hiç düzensiz yada günün geçermiydi

Olabilir canım benim ikiz kızlarım var onlara hamileyken çok burnum kanardı kan dolaşımı hızlandığı için olurmuş gebeliklerde inşanlah ondandır,günün geçtimi peki hiç düzensiz yada günün geçermiydi
Normalde olmus olmam gerekiyodu smdi bugun tam 32 gun oldu daha gelmedi.. gecen hafta test yaptim olumsuz cikti cuma ctsini bekliyrm ondan snra tekrar test yapcm

Normalde olmus olmam gerekiyodu smdi bugun tam 32 gun oldu daha gelmedi.. gecen hafta test yaptim olumsuz cikti cuma ctsini bekliyrm ondan snra tekrar test yapcm
inşanlah vardır canım öyle ümit ediyorum hayırlısı olsun inşanlah

E Egiersin Benimde son adet tarihim 18 mart ve bahsettiklerinizin aynısı bendede oldu benim adet döngüm 24 günde bir ve şuan hamileyim4+4 günlük umarım sizde hamişsinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :) Benim döndüm 30 günde şu an 3. gün gecikmesinin ağrılarım oluyor karnımda adet olacağım diye düşünüyorum ama bilmiyorum geçen ayda gecikmişti bakalım cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum.

Valla benim de ağrım var normalde hasta olmadan önce oluyordu o yüzden bilemiyorum...
Benim arada fark ettiğim şey adet göreceğim zaman kanama başlayana kadar ağrım sancım olurdu,ama bunda ağrı bi geliyordu 5 dk felan sonra gidiyordu bu çok dikkatimi çekti, tabi bu kişiden kişiyede değişebilir

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :) Benim döndüm 30 günde şu an 3. gün gecikmesinin ağrılarım oluyor karnımda adet olacağım diye düşünüyorum ama bilmiyorum geçen ayda gecikmişti bakalım cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum.
Sağol canım inşanlah sende hamişsindir... idrar testi denedinmi hiç, adet döngün uzun olduğu için testte çıkma ihtimalide var ama çıkmaya bilirde tabi ne kadar erken döllenme olduğuna bağlı

Benim arada fark ettiğim şey adet göreceğim zaman kanama başlayana kadar ağrım sancım olurdu,ama bunda ağrı bi geliyordu 5 dk felan sonra gidiyordu bu çok dikkatimi çekti, tabi bu kişiden kişiyede değişebilir
Ben fark edemiyorumda farklı oluyor sürekli benim önceden bir hafta önceden sırtım bacaklarım göğüslerim ağrırdı sonra geçerdi hastalanırdım son aylarda öyle olmuyor ki karnım ağrıyor bi tek ve çok kötü yapıyor beni heryerim uyuşuyo ağrıdan ölüyorum ya bide gecikmezdi geçen ay 8 gün gecikti bu ayda yok.

Sağol canım inşanlah sende hamişsindir... idrar testi denedinmi hiç, adet döngün uzun olduğu için testte çıkma ihtimalide var ama çıkmaya bilirde tabi ne kadar erken döllenme olduğuna bağlı
Amin canım yok denemedim cumartesi sabah yapacağım gelmezse eğer. Negatif görünce üzülüyorum çünkü geçen ay yaptım ardına hastalandım beklemek istiyorum o yüzden

Amin canım yok denemedim cumartesi sabah yapacağım gelmezse eğer. Negatif görünce üzülüyorum çünkü geçen ay yaptım ardına hastalandım beklemek istiyorum o yüzden
Ozaman bekle canım geçen ay 8 gün geçmiş , evet test yapıp negatifleri görünce çok üzülüyor insan beklemek en güzeli canım

Eger benimkisi cuma, ctsi gelmezse sevinebilirim cunku hic bukadar gecikmezdi ve adet olmadan oncesindede bunlari yasamazdm sadece adetim geldigi gun hafif agrim olurdu gecerdi bakalim bir an once gecseydi su iki gun..

Çok şükür sonucum çıktı 4+4 günlük 2065 değerimmm henüz drla görüşmedim bekliyorumm gayet iyi bir sonuç tahminimcee şükürler olsuunnn:KK49:

Çok şükür sonucum çıktı 4+4 günlük 2065 değerimmm henüz drla görüşmedim bekliyorumm gayet iyi bir sonuç tahminimcee şükürler olsuunnn:KK49:
:) çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Back