- 22 Şubat 2017
- 90
- 54
- 8
- 32
Benimde adet gecikmesinde oyle oldu degerim düşüktü 2 gune bi tahlil yaptirdim 2 kat artti cok sukur en son pazar gunu yaptirdim 160.3 cikti degerim doktor kanaman olmasa 1 hafta 10 güne gel bakalim dedi folikasite basla dedi insallah seninde bebegin seninledir Rabbim yardimcin olsun bol bol yat dinlen su ic ben oyle yapiyorum 2 gune bi tekrar ettircek kesin sana kan testini kan yapan kuru uzum falan yeMerhaba arkadaşlar bende karışık durumdayım. 4yıldır çocugum olmuyor.2 kez aşılamaya rağmen hiç hamilelik olmadı. 20 ağustosta adet oldum. Hiç belirtim olmadan 28.gün peçeteye kanlı akıntı geldi 29.gün 17 eylülde adet oldum. Koyu renk normal aderlerden farklıydı. Yoğum kanama bitti ama peçeteye kanlı akıntı az az gelmeye devam etti. Parcada geldi.Adetin 12.günü akıntının haricinde günlük ped lekelenmişti sanki adet günümün sonu gibi geldi hafif tatlı bi ağrı vardı rahimde hemen dvlt hast.randevu aldım 13.günü gittim baktı sorun yok dedi kan istedi hafta sonu girdi araya az önce aldım sonucu beta sonucu pozitif dedi ben şok ama cok düşük kimyasal gebelik olabilir dedi yarın tekrar kan vericem beta 57.95 yeni adetimin 13.günü vedim kanı nedir bu bilen varmı
Benimde adet gecikmesinde oyle oldu degerim düşüktü 2 gune bi tahlil yaptirdim 2 kat artti cok sukur en son pazar gunu yaptirdim 160.3 cikti degerim doktor kanaman olmasa 1 hafta 10 güne gel bakalim dedi folikasite basla dedi insallah seninde bebegin seninledir Rabbim yardimcin olsun bol bol yat dinlen su ic ben oyle yapiyorum 2 gune bi tekrar ettircek kesin sana kan testini kan yapan kuru uzum falan ye
Aaaa cok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun inşallah üzülme sakın dicem ama biliyorum fayda etmez bu bile cok iyi bisey bak sonucta hamile kalabiliyosun kimyasal gebelikte olsa hakkında hayirlisi buymus d3mek dua edeceğim hepinizie sanada insallah Rabbim en kisa zamnda yuzunuzu güldürsünKan tahlili taptrıdım 10a düşmüş hamile deilim yani. İnşallah senin hersey yolunda gitsin sağlıkla inşallah
2 gunde bi kan tahlili yaptr canim inssallah degerin yükselir saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsinkizlaar bi bakarmisiniz beta hcg 21,53 cikti adetime 4 gün var daha
Bugün yaptirdim canim65,92 cikti:)2 gunde bi kan tahlili yaptr canim inssallah degerin yükselir saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin
Cok şükür canim cok sewindim yat dinlen hep beslenmene dikkat et insallah değerin dahada yükselirBugün yaptirdim canim65,92 cikti:)
Insallah canim Allah razi olsun suan 3 gün var adetime:)Cok şükür canim cok sewindim yat dinlen hep beslenmene dikkat et insallah değerin dahada yükselir
Acele etme telas heycan yapma canim hayirlisi ise bebegin seninledir dua et bol bolInsallah canim Allah razi olsun suan 3 gün var adetime:)
Canim naptin bidaha test yaptirdinmiInsallah canim Allah razi olsun suan 3 gün var adetime:)
Yapmadim canim doktor iki hafta sonra gel usgden bakalim dedi yapim mi senceCanim naptin bidaha test yaptirdinmi
Ben iki gune bi test yaptirdim canim duzenli artip artmadığını gordum stres yapmadim oyuzden bence iki gune bi git acilde test yaptir duzenli artiyorsa normal gebelik oluyor zaten yinede sen bilirsinYapmadim canim doktor iki hafta sonra gel usgden bakalim dedi yapim mi sence
Canim naptin merak ettim seniInsallah canim Allah razi olsun suan 3 gün var adetime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?