Kimyasal gebelik olma riski nedir sizce bu değelerde olabiliyor muOlabilir demek ki geç dölleme olmuş. Değerleriniz yüksek. Kaç haftalık olduğunu söylememesinin sebebi keseyi tam göremediyse hesaplayamamıştır. Sizin de adet tarihiniz karışmış zaten. Büyük ihtimalle adetten önce ilişkiye girdiğinizde hamile kaldınız. Kese büyüdükçe size bilgi verecektir.
Kimyasal gebelik olma riski nedir sizce bu değelerde olabiliyor mu
Bu salı çağırdı ama pztsi gününe başka doktordan aldım ben bide. Yok canım özel hastaneCanım hiç bilmiyorum daha önce yaşamadım. Öyle düşünme karamsar olma. Tekrar ne zaman çağırdı? Özele git eğer devlete gittiysen çünkü devlet biraz daha az bilgi veriyor.
İnşallah öyledir kafa karışıklığı sıkıntı yapıyor işteBence senin gordugu adet degil yerlesmeymis.okadar surdugude oluyormus.dr zaten hep olumsuz hep olumsuz istiyorsaniz ins saglikli bi gebeliktir boyle dusunun.yukselisi iyi cunki.
İnternetten araştırmalarıma göre düZgün şekilde artması iyimiş ama bilmiıyorum yarın belli olur belkiiAma çok erken yakaladık demiş dediğim gibi keseyi görmemiştir. Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değerler bir yüksek olur bir düşük. Yani mesela sizin 400 küsürmüş ertesi gün 800 küsür olmuş. Normalde düşmesi gerekiyor diye biliyprum.
Yok yok oyle dusunme sen.hatta yeni gidecegin doktora digerinin dediklerini soyleme bile.durumunu anlat sadece.oda bi test yaptirsin.İnşallah öyledir kafa karışıklığı sıkıntı yapıyor işte
Hımm elimde sonuçlar birde ultrason fotosu var :)) haşhaş tanesi kadar .yarın inşallah kesin sonuç gelirYok yok oyle dusunme sen.hatta yeni gidecegin doktora digerinin dediklerini soyleme bile.durumunu anlat sadece.oda bi test yaptirsin.
İnternetten araştırmalarıma göre düZgün şekilde artması iyimiş ama bilmiıyorum yarın belli olur belkii
Hayırlısı olur inşallah en önemlisi buHamilesin büyük ihtimalle Allah yar yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı
Doktorda sabret dedi :)) keşke sabırlı bir insan olabilsem:)Sabret iyi düşün kötü düşünme :)
Doktorda sabret dedi :)) keşke sabırlı bir insan olabilsem:)
Valla sizinkide iyimişBende fazla sabırlıyım ya. İlk test yaptım,aradan 1 hafta geçti öyle gittim dr. A
acele etmeme gerek yok diye düşündüm iyi de olmuş zaten erken gebelikmiş
Aslında sabır güzel gerçekten. Sabır mı yoksa gamsızlık mı onu da pek çözemedim gerçiValla sizinkide iyimişsabır önemli ya ..bende hiç beklemediğim anda öğrendim enfeksiyon falan vardır diye gittm hamileymişim :) ama sevinemedim tabianlayamadım durumu daha
Meraba kimyasal gebelik de değerler düşüşe geçiyor ve kanama başlıyor bende öyle olmuştu parça parça düşüyordu ben on gün yerimden kalkamadım wc haricindeKimyasal gebelik olma riski nedir sizce bu değelerde olabiliyor mu
Aslında sabır güzel gerçekten. Sabır mı yoksa gamsızlık mı onu da pek çözemedim gerçi
:)) rahat olmak böyle zamanlarda en iyisi bebekte mutlu r bebek olarak doğar yada üşenip doğmazz amaaan derSen keyfine bak mutlu ol. Değerlerin gayet güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?