Hamilemiyim yoksa duphastonun etkisi mi ?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kizlar merhaba duphaston kullaniyorum doktor yumurtlama doneminde verdi 1 yildir hic korunmadigim halde bebek yok dedim baska sorunlarimda vardi ama doktor ozellikle cocuk neden olmuyor arastirin diye bastirarak verdi ilaci ve neredeyse hergun iliski oldu ozellikle yumurtlama doneminde ve ilaci kullandiktan 2 gun sonra kasiklarimda ara ara agrilar oldu simdiyse belime bacaklarima vuran bir kasik agrim var ama surekli degil ara ara geliyo sebebi ne olabilir ve iki gundur cok acikiyorum midem resmen kaziniyo surekli dunden beride bas donmesi var ayin 21inden beri kullaniyorum

Yumurtlamadan kaç gün geçti?

Canım aynı sıkıntı bende de var bende 17sinden beri kullanıyorum. 26sında ilacı kestim ve doktor ilacı bitirince adet olacaksın dedi ne zaman olacağımı bile kestiremiyorum. Erken gebelik belirtileride yaşıyorum. Belki de adet belirtisidir bilmiyorum ya da dediğin gibi duphastonun yan etkisidir. Bilen birisi varsa yazabilir mi?

AMA ilaci kullanirken bile her an adet oldum zannediyorum

Bebekte olabilir.
2 3 gün sonra test yap.
Biraz bekle ama hemen çıkmazsa üzülmüş olursun. 14 gün tamamlansın en azından
Canım parmak testi diye bisey varmış ya konu açmışlar ondan yaptım hamile değilim galiba zaten ağrılarımda adet sancisina döndü de ilaç beni mahvedecek şimdiden boyleysem adet olunca olurum sancidan

3 gün önce ilaç bitti hala adet olmadım o sancılar gitti ara ara çok minik sancılar oluyo bazen adet oldum saniyorum ama bişey yok olucem meraktan idrar testi yapsam şimdi çıkar mı yoksa 10 gün dolması mi lazim

Negatifleri görünce bir sonraki aya kadarkendime gelemiyorum canım 1 yılı geçti hala bisey yok

Aynen canım haftasonu zaten 19una yumurta oluşmuş dedi 2gun sonra duphaston başla dedi 21ine çok az bi kanama oldu sanırım çatlamıştı yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…