Hamilemiyim yoksa duphastonun etkisi mi ?

Duphastondan sonra 6 gün bekle canım

Son düzenleme:
Hala adet falan yok kizlar ben kafayı yerim yakında gebelikle ilgili umudumda yok 1 yıldır olmadı şimdi mi olucak hatta bir yılı geçti sanırım

Hala adet falan yok kizlar ben kafayı yerim yakında gebelikle ilgili umudumda yok 1 yıldır olmadı şimdi mi olucak hatta bir yılı geçti sanırım
Canım benim yazını okuyunca tebessümle güldüm bir yıldır olmadı şimdmi olacak diye
ben 13 yıllık evliyim düşün ne badireler atlattım son üç yalımda 3 gebelik yaşadım hiç umudum yokken ikisi kendiliğinden eşimin sperm sayısı azlığına rağmen
ama üçünüde kaybettim aklını çok takma
sana abla tavsiyesi hayatını yaşa herşey olacağına varır

Haklisin ablacım ne bileyim işte çok istiyodum böyle olmayincada takıyo insan ister istemez inşallah sizinde olur bir an önce

Bende duphaston kullandım o ay hamile kaldım.

Ben duphastonu çikolata kistinden adet olmadığım için kullanıyorum adet olabileyim diye ama doktor zaten çocuk çok zor olur dedi diye korunmayı da bıraktım böyle kullandım hamile kaldım deyince bende olur mu acaba demeden edemiyorum

Bende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yok

Bende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yok
Ultrasonla bile görünüyor olsa görürdü kesin olur inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine ne zamandır olmuyor

Bende bugün başlicam 9gün adetim gecikti testler negativ cikti bakalim nasil olcak herşey düzeldi derken bide bu adet gecikmesi cikti

Evet stres cok önemli benim prolaktin yükseklik sorunum var bide tedavi görüyorum cok şükür iyi bu ayda adet gecikince hamile sandim kendimi ama olmayincada üzüldüm 6kere kürtaj oldum ben ne yazikki yavrularimin kalpleri durdu hep 2 aylikken ve nedeni halen bulunamadi ve insan yoruluyor bi zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…