Iyi test yapmadan durmuşsun ben.olsam 50 kere yapmıştımInsallah canim cok tesekkur ederim
Gecen ay 10 test yaptımda bu ay o hüsranı yaşamak istemedim bide eczane yok yakinimdakoyde oturuyorum :)Iyi test yapmadan durmuşsun ben.olsam 50 kere yapmıştım
Bende bu ay hsg cektirdim cok umutluyum insallah hayirli sonuclar aliriz ❤❤❤Gecen ay 10 test yaptımda bu ay o hüsranı yaşamak istemedim bide eczane yok yakinimdakoyde oturuyorum :)
Inşallah canım aminBende bu ay hsg cektirdim cok umutluyum insallah hayirli sonuclar aliriz ❤❤❤
Tamam canım bakalım belirtiler bile kayboldu çok nadir arada ağrı geliyoDuphastondan sonra 6 gün bekle canım
Canım benim yazını okuyunca tebessümle güldüm bir yıldır olmadı şimdmi olacak diyeHala adet falan yok kizlar ben kafayı yerim yakında gebelikle ilgili umudumda yok 1 yıldır olmadı şimdi mi olucak hatta bir yılı geçti sanırım
Haklisin ablacım ne bileyim işte çok istiyodum böyle olmayincada takıyo insan ister istemez inşallah sizinde olur bir an önceCanım benim yazını okuyunca tebessümle güldüm bir yıldır olmadı şimdmi olacak diye
ben 13 yıllık evliyim düşün ne badireler atlattım son üç yalımda 3 gebelik yaşadım hiç umudum yokken ikisi kendiliğinden eşimin sperm sayısı azlığına rağmen
ama üçünüde kaybettim aklını çok takma
sana abla tavsiyesi hayatını yaşa herşey olacağına varır
Naptın canm adet oldunmuHaklisin ablacım ne bileyim işte çok istiyodum böyle olmayincada takıyo insan ister istemez inşallah sizinde olur bir an önce
Bende duphaston kullandım o ay hamile kaldım.Kizlar merhaba duphaston kullaniyorum doktor yumurtlama doneminde verdi 1 yildir hic korunmadigim halde bebek yok dedim baska sorunlarimda vardi ama doktor ozellikle cocuk neden olmuyor arastirin diye bastirarak verdi ilaci ve neredeyse hergun iliski oldu ozellikle yumurtlama doneminde ve ilaci kullandiktan 2 gun sonra kasiklarimda ara ara agrilar oldu simdiyse belime bacaklarima vuran bir kasik agrim var ama surekli degil ara ara geliyo sebebi ne olabilir ve iki gundur cok acikiyorum midem resmen kaziniyo surekli dunden beride bas donmesi var ayin 21inden beri kullaniyorum
Bende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yokBen duphastonu çikolata kistinden adet olmadığım için kullanıyorum adet olabileyim diye ama doktor zaten çocuk çok zor olur dedi diye korunmayı da bıraktım böyle kullandım hamile kaldım deyince bende olur mu acaba demeden edemiyorum
Oldum maalesef tam bir hafta sonraNaptın canm adet oldunmu
Ultrasonla bile görünüyor olsa görürdü kesin olur inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine ne zamandır olmuyorBende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yok
1 yıldır hiç korunmuyorum canımUltrasonla bile görünüyor olsa görürdü kesin olur inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine ne zamandır olmuyor
Inşallah bir an önce olur canım stres yapmaktan da olmaz diyorlar ama insan bunu nasıl aklindan çıkarabilir kiBende bugün başlicam 9gün adetim gecikti testler negativ cikti bakalim nasil olcak herşey düzeldi derken bide bu adet gecikmesi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?