• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim yoksa duphastonun etkisi mi ?

Duphastondan sonra 6 gün bekle canım

Son düzenleme:
Hala adet falan yok kizlar ben kafayı yerim yakında gebelikle ilgili umudumda yok 1 yıldır olmadı şimdi mi olucak hatta bir yılı geçti sanırım

Hala adet falan yok kizlar ben kafayı yerim yakında gebelikle ilgili umudumda yok 1 yıldır olmadı şimdi mi olucak hatta bir yılı geçti sanırım
Canım benim yazını okuyunca tebessümle güldüm bir yıldır olmadı şimdmi olacak diye
ben 13 yıllık evliyim düşün ne badireler atlattım son üç yalımda 3 gebelik yaşadım hiç umudum yokken ikisi kendiliğinden eşimin sperm sayısı azlığına rağmen
ama üçünüde kaybettim aklını çok takma
sana abla tavsiyesi hayatını yaşa herşey olacağına varır

Canım benim yazını okuyunca tebessümle güldüm bir yıldır olmadı şimdmi olacak diye
ben 13 yıllık evliyim düşün ne badireler atlattım son üç yalımda 3 gebelik yaşadım hiç umudum yokken ikisi kendiliğinden eşimin sperm sayısı azlığına rağmen
ama üçünüde kaybettim aklını çok takma
sana abla tavsiyesi hayatını yaşa herşey olacağına varır
Haklisin ablacım ne bileyim işte çok istiyodum böyle olmayincada takıyo insan ister istemez inşallah sizinde olur bir an önce

Kizlar merhaba duphaston kullaniyorum doktor yumurtlama doneminde verdi 1 yildir hic korunmadigim halde bebek yok dedim baska sorunlarimda vardi ama doktor ozellikle cocuk neden olmuyor arastirin diye bastirarak verdi ilaci ve neredeyse hergun iliski oldu ozellikle yumurtlama doneminde ve ilaci kullandiktan 2 gun sonra kasiklarimda ara ara agrilar oldu simdiyse belime bacaklarima vuran bir kasik agrim var ama surekli degil ara ara geliyo sebebi ne olabilir ve iki gundur cok acikiyorum midem resmen kaziniyo surekli dunden beride bas donmesi var ayin 21inden beri kullaniyorum
Bende duphaston kullandım o ay hamile kaldım.

Ben duphastonu çikolata kistinden adet olmadığım için kullanıyorum adet olabileyim diye ama doktor zaten çocuk çok zor olur dedi diye korunmayı da bıraktım böyle kullandım hamile kaldım deyince bende olur mu acaba demeden edemiyorum 🤭

Ben duphastonu çikolata kistinden adet olmadığım için kullanıyorum adet olabileyim diye ama doktor zaten çocuk çok zor olur dedi diye korunmayı da bıraktım böyle kullandım hamile kaldım deyince bende olur mu acaba demeden edemiyorum 🤭
Bende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yok😪

Bende bişeyde söylemedi kist falan vajinal muayenede gorunur degil mi hormonlardada pek sorun yok ama bebekte yok😪
Ultrasonla bile görünüyor olsa görürdü kesin olur inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine ne zamandır olmuyor

Bende bugün başlicam 9gün adetim gecikti testler negativ cikti bakalim nasil olcak herşey düzeldi derken bide bu adet gecikmesi cikti🙄

Evet stres cok önemli benim prolaktin yükseklik sorunum var bide tedavi görüyorum cok şükür iyi bu ayda adet gecikince hamile sandim kendimi ama olmayincada üzüldüm 6kere kürtaj oldum ben ne yazikki yavrularimin kalpleri durdu hep 2 aylikken ve nedeni halen bulunamadi ve insan yoruluyor bi zaman sonra😔

Back