Hamilemiyim yaridm?

Ladykiller3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
176
146
53
27
Merhaba 8 aydir evliyim ve bebek dusunuyoruz. Gecen ay adet oldugumda korunmayi biraktim. Ayin 7 sinde adet oldum. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Ve kahverengi bir akinti gelmisti. Şimdi tam gunumde yine adet oldum normalde agrili sancili gecer ve cok yogun olur fakat simdi ne bir agri var ne bir hassasiyet adetimde az geliyor gunluk 1 ped doldurcak kadar gunde 2 3 ped degistiririm normalde. Adetten once test yaptim negatifti. Benim bu yasadigim yerlesme kanamasi ve hamilelik olabilirmi yoksa normal adet mi?

Merhaba 8 aydir evliyim ve bebek dusunuyoruz. Gecen ay adet oldugumda korunmayi biraktim. Ayin 7 sinde adet oldum. Yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Ve kahverengi bir akinti gelmisti. Şimdi tam gunumde yine adet oldum normalde agrili sancili gecer ve cok yogun olur fakat simdi ne bir agri var ne bir hassasiyet adetimde az geliyor gunluk 1 ped doldurcak kadar gunde 2 3 ped degistiririm normalde. Adetten once test yaptim negatifti. Benim bu yasadigim yerlesme kanamasi ve hamilelik olabilirmi yoksa normal adet mi?
Yerlesme kanamasi damla damla olur. Leke leke olur çoğunlukla. Tek belirti kanama mi? Bana regl gibi geldi ama bilemicem.

Adettir yerlesme adetten önce olur adetiniz tam sokulmemis olabilir. Emin değilseniz de kanama bittikten sonra tekrar test yap

Yani 10 senedir hic agrisiz adetim olmadi dogum kontrol hapi kullanirken bile agrim oluyordu. Ve hep dolu dolu adet olurken bu ay ki kanamam az agrisiz bir ara goguslerim baya sisti sizladi

Dr Değilim Fakat Kontrol Hapı Bu Gibi Faktörler Gösteriyor Bende Hamile Kaldığım da Çamur Gibi Kahverengi Akıntım Oldu Gün İçinde Bir İki Damla Üç Gün Sürdü Bu Arada Oğlum Dort Yaşında Her Ay Kardeşi Olsun Umudu İle Kahverengi Bekler Oluyorum: )))

Back