Hamilemiyim yardımcı olacak varmı

zehrash

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
20
0
19
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce sevgilimle 15,20 saniye klitorise deliğe uzak sekilde bosalma olmadan sevgilim ile sürtünme yaşadık ve 1 hafta geçti ve kahverengi akıntım var kan seklinde ve reglime 10 gün var oncedende olmuştu bu sekilde akıntım sizce hamileyim

Eşek yüküyse para harcadık hamile kalalım diye kız intihar ederiz diyo Allahım duy sesimizi Yüce Rabbim

Arkadaşlar bundan 1 hafta önce sevgilimle 15,20 saniye klitorise deliğe uzak sekilde bosalma olmadan sevgilim ile sürtünme yaşadık ve 1 hafta geçti ve kahverengi akıntım var kan seklinde ve reglime 10 gün var oncedende olmuştu bu sekilde akıntım sizce hamileyim
Yasiniz cok mu kücük? Bu kadar acemi davranmanizi böyle tuhaf tuhaf sorular sormanizin baska bi mantigini bulamiyorum. Diyelim ki yasin kücük hamile kalsan nolcak bebegi mi aldiracaksin? Eger birlikte oluyorsan korunun. Icine bosalmasa bile bu kadar endişe edip buraya sorular soracak kadar korkuyosaniz korunmayi becerin. Millet senelerce cocuk sahibi olmak istiyor olamiyor bu kadar kolay mi saniyorsunuz. Icine bosalmadigi sürece hamile kalma ihtimalin yok . Yasiniz 19 kücüksün belki arastirmadigin icin bilmiyorsundur . Kırıcı olmak istemedim ama gecende biri yazmıstı kıyafetim üstümdeydi bosalmada olmadı acaba hamilemiyim yani leylekler mi getirecek acaba

Ee bee kızım daha kucucuksun ne diye elin oğluna kendini elletiyorsun ne gerek var yapma böyle şeyler.Hamile değilsin 1 haftada hamilelik belli olmaz ama bu olmayacagin anlamına gelmez kendini niye riske atiyorsun.Yapma lütfen 20li yaşları geç ne yapmak istersen sorumluluğunu alarak yaparsın ama şimdi kendine yazık etme.Bak bir ablan olarak yaziyorum

Müge Anlı diyor ya hani "Hiç mi programı izlemiyorsunuz evden kaçıyorsunuz" diye. Ben de böyle konular açanlara diyorum, hiç mi buradaki aynı konulara bakmıyorsunuz araştırmıyorsunuz🤦 Birde hep aynı tepki "Ciddi misiniz" 🤦 Bu kadar korkuyorsan sürtünme. Sürtünüyorsan da korkma. Aynı şey daha önce de oldu diyorsun birde

Hayir hamile degilsin

Yasiniz cok mu kücük? Bu kadar acemi davranmanizi böyle tuhaf tuhaf sorular sormanizin baska bi mantigini bulamiyorum. Diyelim ki yasin kücük hamile kalsan nolcak bebegi mi aldiracaksin? Eger birlikte oluyorsan korunun. Icine bosalmasa bile bu kadar endişe edip buraya sorular soracak kadar korkuyosaniz korunmayi becerin. Millet senelerce cocuk sahibi olmak istiyor olamiyor bu kadar kolay mi saniyorsunuz. Icine bosalmadigi sürece hamile kalma ihtimalin yok . Yasiniz 19 kücüksün belki arastirmadigin icin bilmiyorsundur . Kırıcı olmak istemedim ama gecende biri yazmıstı kıyafetim üstümdeydi bosalmada olmadı acaba hamilemiyim yani leylekler mi getirecek a

Ee bee kızım daha kucucuksun ne diye elin oğluna kendini elletiyorsun ne gerek var yapma böyle şeyler.Hamile değilsin 1 haftada hamilelik belli olmaz ama bu olmayacagin anlamına gelmez kendini niye riske atiyorsun.Yapma lütfen 20li yaşları geç ne yapmak istersen sorumluluğunu alarak yaparsın ama şimdi kendine yazık etme.Bak bir ablan olarak yaziyorum
Bende istekliydim hatta daha istekliydim ondan

Bak şimdi içim rahat etmedi kendini hamile sanıp intihar falan etme hamile falan değilsin zaten hamile kalamıyorum birde senin vebalini almayayım.. HAMİLE DEĞİLSİN HAMİLE OLMAN İÇİN SPERMİN DOĞRU GÜNDE YANİ SENİN YUMURTLADIĞIN GÜNLERDE TAMAMEN YUMURTAYA KDAR İLERLEMESİ GEREKİR.. ön sevişme yan sevişme elbseyle sevşme oraya buraya boşalma ile olmaz korkma

X