Hamilemiyim yardım lütfen:)

gulsahhh6114

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
11
6
30
Kızlar sol tarafta gördüğünüz gibi çok silik bi çizgi var. Son bir haftadır bel ağrısından kasık ağrısınfan ölüyorum ve aşırı yorgunluk hissi var. Çok silik çıktı daha önce yaptıklarımda hiç ikinci çizgi silik çıkmıyordu bugun çıktı. Sizin fikriniz nedir? Anlayan varmı?

Eklentiler

• E9818CE3-BE8A-40E5-B8B7-C770F8B29837.jpeg
    E9818CE3-BE8A-40E5-B8B7-C770F8B29837.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 278
Adetime 5 gün var ben sanırım biraz aceleci davrandım çünkü 1 haftadır kasık ağrısı bel ağrısı ve akıntı yaşıyorum. Normalde yaptıklarımda çıkmazdı şimdi çok az belirtili çıktı sanırım adetimi beklemem en güvenli sonuc olucak dimi:/

Başka bir test alıp bir daha yapın,silik çıkarsa,hamilesiniz diye biliriz.Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde bende de böyle çıkmıştı.

bu kadar erken test yapmayı tavsiye etmiyorum hiç kimseye,kendinizi boşu-boşuna çok daha erkenden endişelendiriyorsunuz,Çünki kan testi verdiğiniz zaman da hamilelik çıktığında takip etmek için 2 günden bir kan vermek durumunda kalıyorsunuz.Benim bu hamileliğimde belirti olarak sadece göğüs ağrısı vardı,yorgun,uyku hali de vardı,onu da işimle alakalı diye düşünmüşdüm.Hamile kalmayacağıma kendimi o kadar inandırmışım ki,adetim 9 gün geciktikden sonra test yaptım.Yarını kan testi verdim,1 hafta sonra da keseyi gördüm.

bu kadar erken test yapmayı tavsiye etmiyorum hiç kimseye,kendinizi boşu-boşuna çok daha erkenden endişelendiriyorsunuz,Çünki kan testi verdiğiniz zaman da hamilelik çıktığında takip etmek için 2 günden bir kan vermek durumunda kalıyorsunuz.Benim bu hamileliğimde belirti olarak sadece göğüs ağrısı vardı,yorgun,uyku hali de vardı,onu da işimle alakalı diye düşünmüşdüm.Hamile kalmayacağıma kendimi o kadar inandırmışım ki,adetim 9 gün geciktikden sonra test yaptım.Yarını kan testi verdim,1 hafta sonra da keseyi gördüm.
Merhaba bata 2gunum var akıntım vardı ama dnden beri yok denecek kadar az olmaya başladı akıntım. Bu durumda hamilelik ihtimali var mı

Merhaba bata 2gunum var akıntım vardı ama dnden beri yok denecek kadar az olmaya başladı akıntım. Bu durumda hamilelik ihtimali var mı
Merhaba inanın pek fazla dikkat etmedim.Çünki belirti aramadım.Göğüslerimde ağırlık hissi adet günüm geçdikten sonra başladı,çünki bende geç döllenme gibi.Ultrason 11 gün geri gösteriyor. Bende pek akıntı yoktu gibi hatırlıyorum.Herkesde belirti aynı değildir.Adetiniz düzenliyse,adetinizi geçince test yapın.Benim son 3 ay adetlerim de düzensizdi.

Merhaba inanın pek fazla dikkat etmedim.Çünki belirti aramadım.Göğüslerimde ağırlık hissi adet günüm geçdikten sonra başladı,çünki bende geç döllenme gibi.Ultrason 11 gün geri gösteriyor. Bende pek akıntı yoktu gibi hatırlıyorum.Herkesde belirti aynı değildir.Adetiniz düzenliyse,adetinizi geçince test yapın.Benim son 3 ay adetlerim de düzensizdi.
Bnde günü gününe olan biriydim son iki aydır iki gün öne atmaya başladı

Eklentiler

• B8B2D3FC-8A09-4BBC-A6B3-023874AB889E.jpeg
    B8B2D3FC-8A09-4BBC-A6B3-023874AB889E.jpeg
    222,4 KB · Görüntüleme: 199
  • D2B13BDB-8B4E-4AC9-A25F-DE7B42F9DA27.jpeg
    D2B13BDB-8B4E-4AC9-A25F-DE7B42F9DA27.jpeg
    187,2 KB · Görüntüleme: 199
41.57 çıktı kan sonucum
Tebrik ederim,sağlıcakla kucağlnıza alın.Testi geç gördüm.Testen de belli ki,daha yeni.Ben 9 gün geçince yapmıştım, anında kırmızı olmuştu,yarını kan verdiğimde 650 çıkmıştı.Adetiniz geçti mi?

Tebrik ederim,sağlıcakla kucağlnıza alın.Testi geç gördüm.Testen de belli ki,daha yeni.Ben 9 gün geçince yapmıştım, anında kırmızı olmuştu,yarını kan verdiğimde 650 çıkmıştı.Adetiniz geçti mi?
Hayır 2 gün varken 41.57 çıktı sizce normal mi

X