- Konu Sahibi gulsahhh6114
Doktorumla konuştum gayet iyi dedi rahatladım TeşekkürlerNormal bence . Kötü şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin. Doktora gidin endişeniz varsa o daha iyi bilir. ⚘⚘⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumla konuştum gayet iyi dedi rahatladım TeşekkürlerNormal bence . Kötü şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin. Doktora gidin endişeniz varsa o daha iyi bilir. ⚘⚘⚘
Merhaba benim kaşıklarımda batma oluyor dün öğrendim gebeliğimi biliyorsunuz 2 haftalık bu batmalar sizde de oluyor mu yani normal miTebrik ederim,sağlıcakla kucağlnıza alın.Testi geç gördüm.Testen de belli ki,daha yeni.Ben 9 gün geçince yapmıştım, anında kırmızı olmuştu,yarını kan verdiğimde 650 çıkmıştı.Adetiniz geçti mi?
İyi iyi çok şükürDoktorumla konuştum gayet iyi dedi rahatladım Teşekkürler
Evet normal,sonuç iyi.Erken döllenme sanırım.Pek hatırlamıyorum,amma bende ağrı,batma yoktu.Herkeste aynı belirtiler olmaya bilir.Adet ağrıları gibi ağrılar olması normal deniliyor,amma bende olmadı.Adet geçdikten sonra göğüslerimde ağırlık,şişlik vardı.Hayır 2 gün varken 41.57 çıktı sizce normal mi
hayır.Adetiniz düzenliyse silik olsa da çıkmalıydı bence.Adetden 1 hafta geçince yine test yapın,belki geç döllenmedirMerhabalar, bir sorum olcaktı hamıle kaldıgınızda karnınızın altında şişlik oldumu , uzunlamasına sert bir şişlik bende 1 haftadır var da 3 gün gecıktı adetım ,dün kaset test yaptım ama negatıf cıktı
Onlar daha başlangıç. 6.haftadayım, sokak ortasında ağlatacak batmalar geliyor devamında...Merhaba benim kaşıklarımda batma oluyor dün öğrendim gebeliğimi biliyorsunuz 2 haftalık bu batmalar sizde de oluyor mu yani normal mi
Anladım cunku ben hap kullanıyorum da 4 gun ıcınde test tekrar yapmam lazım denıcem bakalım .hayır.Adetiniz düzenliyse silik olsa da çıkmalıydı bence.Adetden 1 hafta geçince yine test yapın,belki geç döllenmedir
Bacağınıza da vuruyor mu kötü bir şey yok yani korkmam gereken içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun sağlıklı mutlu kolay doğum nasip etsin sizeOnlar daha başlangıç. 6.haftadayım, sokak ortasında ağlatacak batmalar geliyor devamında...
Amin teşekkür ederim, bugn hafiften bacaklarım ağrımaya başladı sanki oturmuşumda tutulmuş gibiBacağınıza da vuruyor mu kötü bir şey yok yani korkmam gereken içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun sağlıklı mutlu kolay doğum nasip etsin size
Benim sol kasığım batarken bacağıma vuruyor sizde oldu mu daha 2 haftalıkken? Çok soru soruyorum pazartesi doktora gideceğim aklımdakileri gidermek istiyorum açıkçasıAmin teşekkür ederim, bugn hafiften bacaklarım ağrımaya başladı sanki oturmuşumda tutulmuş gibi
Benim de regl zamanı öncesi ve sonrası bacak ağrım çok oldu. Regl belirtisi olarak da oluyordu, erken hamilelikte de oldu. Hatta neredeyse bütün belirtiler aynıydı. Sadece meme ağrısı uçlardaydı ve reglim gecikince başlamıştı. Bütün bu belirtiler çok kişiseldir aslında, kendinizi kimseyle kıyaslamamanızı tavsiye ederim o yüzden. Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim sol kasığım batarken bacağıma vuruyor sizde oldu mu daha 2 haftalıkken? Çok soru soruyorum pazartesi doktora gideceğim aklımdakileri gidermek istiyorum açıkçası
Estağfurullah. Ben hamileliği öğrenmeden önce yumurtlamam bittikten yaklaşık 5 6 gün sonra kasık ağrım başladı ama öyle çok değildi anlık vuruyodu sağ tarafımda oluyodu. Ondan şüphelendim silik çıktı sonrasında daBenim sol kasığım batarken bacağıma vuruyor sizde oldu mu daha 2 haftalıkken? Çok soru soruyorum pazartesi doktora gideceğim aklımdakileri gidermek istiyorum açıkçası
Merhaba nasılsınızEstağfurullah. Ben hamileliği öğrenmeden önce yumurtlamam bittikten yaklaşık 5 6 gün sonra kasık ağrım başladı ama öyle çok değildi anlık vuruyodu sağ tarafımda oluyodu. Ondan şüphelendim silik çıktı sonrasında da
Ağrılarım azaldı akıntım azaldı. Bugün kesemi de gördüm çok şükür kiMerhaba nasılsınız
13. günden önce ilişki oldu mu?O günler gebe kalma şansı daha çok.Kan testini çok erken vermişsiniz.Çatlamadan sonra en erken 9-10 gün sonra kanda,12 gün sonra testde çıkıyor diye biliyorum.Şimdi kaçıncı gündesiniz?Allah rızası icin biri bana cvp versin kafayı yicem kızlar dört senedir korunmuyorum sol tüpüm tıkalı bu ay yumurtalık takibi yaptırdım klomen kullandım sol tarafta dört beş adet 20mm 15mm arası sağ tarafta bir tane 19mm yumurtam oldu ve 13.gün doktora gittiğimde sağ taraftaki yumurtamın çatlamış olduğunu gördük 12.13.14.günler beraber olduk ama benim kasıklarımda 13.gün başlayıp 16.günde aşırı derecede şiddetlenen kasık ağrılarım oldu adet olcakmışım gibi o kadar şiddetliydi ki anlatamam ertesi gün geçti iki kere öğlen uykumdan bulantıyla uyandım göğüslerimde hiç ağrı yok kasıklarım aşırı dolgun normalde adetten öncede olur ama bu sefer başka 20.gün kanda baktırdım betahcg 0.01 bugün erken gebelik testi yaptım negatif telefonumdaki adet takvimine göre 25 kasım adet günüm ama erken yumurtladığım için bat gunüm 21 veya 22 kas ım sizce erken mi yapıyorum testleri erken yumurtladım çıkması gerekmiyomuydu şimdiye kadar ağlamaktan helak oldum dayanamıyom ne olur bişey söyleyin
12.13 ve 14.günü değerlendirdik bugün 22.günüm13. günden önce ilişki oldu mu?O günler gebe kalma şansı daha çok.Kan testini çok erken vermişsiniz.Çatlamadan sonra en erken 9-10 gün sonra kanda,12 gün sonra testde çıkıyor diye biliyorum.Şimdi kaçıncı gündesiniz?
Daha 8 gün olmuş 14.günden sayarsak çok erken sabredin inşallah güzel hayırlı haberler alırsınız12.13 ve 14.günü değerlendirdik bugün 22.günüm