ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM.BENİM SOL YUMURTALIKTA 3 MM LİK ÇİKOLATA KİSTİ VAR 2 AY YASMİN KULLANDIM 2 AY ÖNCE BIRAKTIM.ŞUN KİST DURUYO.BEN HER AY 28 GÜN ÜZERİNE REGLİ OLURUM.GEÇEN AY 25 GÜN ÜZERİNE OLDUM BU AY 26.GÜNÜM.OLMADIM HALA BİR HAFTADIR AŞIRI BELİM AĞRIYORDU.MİDE YANMAM VAR BİRKEZDE MEME UÇLARIM KARINCALANDI. KASIKLARIMDA HAHİF AĞRILAR VARDI. BUGÜN HİÇ AĞRIM YOK. GÜN ATEŞİM 36,8 Dİ BUGÜNDE 37 DERECE AVUCLARIMIN İÇİNİ ATEÇ BASIYO.AYRICA BİR HASTADIR AŞIRI GAZ ÇIK......SİZCE İNATÇI BEBEK GELİYOMU HAMİLEMİYİM LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ BENLE PAYLAŞIN:1hug:
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM.BENİM SOL YUMURTALIKTA 3 MM LİK ÇİKOLATA KİSTİ VAR 2 AY YASMİN KULLANDIM 2 AY ÖNCE BIRAKTIM.ŞUN KİST DURUYO.BEN HER AY 28 GÜN ÜZERİNE REGLİ OLURUM.GEÇEN AY 25 GÜN ÜZERİNE OLDUM BU AY 26.GÜNÜM.OLMADIM HALA BİR HAFTADIR AŞIRI BELİM AĞRIYORDU.MİDE YANMAM VAR BİRKEZDE MEME UÇLARIM KARINCALANDI. KASIKLARIMDA HAHİF AĞRILAR VARDI. BUGÜN HİÇ AĞRIM YOK. GÜN ATEŞİM 36,8 Dİ BUGÜNDE 37 DERECE AVUCLARIMIN İÇİNİ ATEÇ BASIYO.AYRICA BİR HASTADIR AŞIRI GAZ ÇIK......SİZCE İNATÇI BEBEK GELİYOMU HAMİLEMİYİM LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ BENLE PAYLAŞIN:1hug:
canım ateşini ne zamndan beri ölçüyorsun,başından beri ölçüyorsan ve 2güne kadar ateşin düşmezse kesin hamilesin canım:dance::sm_cool:
belirtiler çok güzel güzel ay beni heyecan bastı cevabını bekliyoruz tamammı canım merakta bekletme bizia.s.:1hug:
canım ateşini ne zamndan beri ölçüyorsun,başından beri ölçüyorsan ve 2güne kadar ateşin düşmezse kesin hamilesin canım:dance::sm_cool:
belirtiler çok güzel güzel ay beni heyecan bastı cevabını bekliyoruz tamammı canım merakta bekletme bizia.s.:1hug:
Kizlar Dün Geçe Yumurtaliklarimdaki Sanciyla Kivrandim Sabaha Kadar Yastev Sendede Kist Varmiş Bu Ağriyi Tahmin Edebilirsin. öldüm Resmen. Ama Yine Hala Regli Olmadim.hani Diyolar Ağrili Hamile Kaliniyomuş.kist Bende Bayaği Var.ama şimdiye Kadar Hiç Regli Düzensizliğim Olmadi Benim.allahim Bebiş Bekleyen Herkesin Yüzünü Güldürsün.herkes Anne Olsun.göreceksiniz Kizlar Zamani Geldimi Hepimiz Bu Siteye Mijde Hamileyiz Diyicez Ben Hep Buna Inaniyorum
MERHABA NEŞELİ 3 GÜNDÜR ÖLÇÜYORUM 22-02 DE 36,8 Dİ 23-02 DE 37 DERECE BUGÜNDE CANIM 37,4 DERECE.BİRDE SABAHA DOĞRU KASIKLARIMDA ŞİDDETLİ BİR AĞRI OLDUKİ RESMEN ÖLDÜM SANDIM 1 SAAT SÜRDÜ ŞİMDİ AĞRIM YOK REGLİDE OLMADIM.BEN DÜZENLİ REGLİ OLRUM 28 GÜN ÜZERİNE YANLIZ GEÇEN AY 25 GÜN ÜZERİNE OLDUM.BU AY 27 Sİ OLMADIM.NORMALDE O AĞRILARIN PEŞİNE OLRDUM REGİL.
SAĞOL CANIM ŞUAN BİRAZ KASIKLARIM AĞRIYOR İNŞALLAH OLMAM YARINI ATLATIRSAM ÜMİDİM ARTICAK.İNŞALLAH YA ARTIK KAFAMA TAKMIYICAM ALLAH NASİP ETMİŞSE BU YOKSA SONRA.HEPİMİZ İNŞALLAH FAZLA ÇOCUK HASRETİ ÇEKMEYİZ. DĞAYA ÇOK ÜZÜLDÜM REGLİ OLMUŞ.RABBİM İNŞŞALLAH HEPİMİZİ ANNE YAPAR.AMA İNŞALLAH BEBİŞLERİN HEPSİDE YARAMAZ OLUR .NEDENMİ SADECE RABBİM SABIRSIZLIĞIMIZI BU ŞEKİLDE CEZALANDLRSIN.SEVGİYLE KALIN MUTLU KALIN HEPİMİZİN YARINLARI VAR.canım ısın hakkında tam yorum yapamam ama yarına düşmezse bide herhangi bir rahatsızlığından yada ısı ölçerin yanlış değilse hamilesin istersen yarın kanda baktırabilirsin ama benim tavsiyem bi 3 gün bekle.
ağrına gelmişken onu gebe kalan kadınlardada görülebiliyormuş.
yani anlayacağın şuan tahminde bulunmak çok zor.
inşallah hamilesindirde fazla çocuk hasreti çekmezsin bir tanema.s.:1hug:
Canim şimdi Yapacağin Tek şey Tedavi Olmak Ne Gerekiyorsa Yaptir Geç Kalmadan Tamammi Gülüm.inşallah Hamile Kalirsin Da Banada Dua Edersim Bir Tanem......ve Sakin üzülme Bu Herşeyin Sonu Değil Demekmi Bunu Yaşayacakmişik Dimi
inş en kısa zamanda sizlerden müjdeli haberi duyarız arkadaslar
ben 1 aralıkda dogum yaptım yeni anneyim sayılır bir oglum oldu allah sizede nasip etsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?