• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim sizcee ?? ( resimli)

Çİzgi çok net değil. Kurumuş da kendi şerit çizgisi çıkmış gibi sanki.
Aklında bulunsun; eğer çizgi ilk birkaç dakika içerisinde çıktıysa pozitif. Ama 5 dkyı geçtikten sonra çıktıysa çok güvenilir değil.
Daha yeni bir arkadaşa daha yazdım. Erken testlerden alıp yap, sabahı beklemene gerek yok; gün içerisinde de yapabilirsin. Varsa çıkar zaten. :)
En garantisi kan tahlili tabi.
İnşaallah vardır canım. :) burayada yaz.
Ayrıca marka olarak; days comfort erken gebelik testini öneririm. Ben akşam geç bir saatte bu testle öğrenmiştim gebeliğimi. :) adetime nerdeyse bi hafta vardı üstelik.

Kız kanda baktırmış okumadınız mı ?

Aklında bulunsun; eğer çizgi ilk birkaç dakika içerisinde çıktıysa pozitif. Ama 5 dkyı geçtikten sonra çıktıysa çok güvenilir değil.
Daha yeni bir arkadaşa daha yazdım. Erken testlerden alıp yap, sabahı beklemene gerek yok; gün içerisinde de yapabilirsin. Varsa çıkar zaten. :)
Ayrıca marka olarak; days comfort erken gebelik testini öneririm. Ben akşam geç bir saatte bu testle öğrenmiştim gebeliğimi. :) adetime nerdeyse bi hafta vardı üstelik.

Yok yav baktırmamış ,ben niye öyle gördüm .

Senin takvimi görünce onun sandım,nasıl sandıysam :) .
Allah söylettiyse demek
36_1_1-gif.1318284

Tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Belli belirsiz cikan cizgi daha ilk testti yaptigim anda belirdi canim o yuzd3yuzden umutlandim zaten. Bakalim elimde suan bir test daha var yarin sabah ilk idrarimla tekrar test yapacagim sonra duruma gore bakacagim cunku cok fazla gecikmem oldu gec dollenme olsa bile net cikmasi lazim artik sanirim bilmiuorum pek umudum da kalmadi artik aslinda

Testi ışığa tutup bakınca yanıltabiliyor inşallah hamilesindir :)

Back