Hamilemiyim sizcee ?? ( resimli)

Kubra011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
179
178
53
27
Kizlar merhaba. Adet dongum 30-40 gun arasinda degisiyor. Beklenen adet tarihim 29 agustostu o gun ve ertesi gun hafif lekelenmem oldu. 6. Gun gectiginde test negatif hic cizgi yoktu bugub 13 gun gecti tastte hafif gri bir cizgi var gibi duruyor bana mi oyle geliyor resimde cok net degil ama iaiga tutunca belli oluyor bir bakarmisiniz lutfen.

Eklentiler

• 20180910_143628.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 257
Işık tuttuğunuz zaman gördüğünüz çizgi. Kaset testin arkasındaki plastik çıkıntının çizgisi. İçini açıp şeriti çıkararak bakın.

Işık tuttuğunuz zaman gördüğünüz çizgi. Kaset testin arkasındaki plastik çıkıntının çizgisi. İçini açıp şeriti çıkararak bakın.
Pardon ben yanlis anladim sanirim. Simdi soyle bisey var kontrol cizgisinin yanindaki cizgiler nasil belirginse buda bariz belirgin ama beyazimsi bir renk sadece

Ben de çok ışıkla baktığımdan biliyorum nasıl bir durum olduğunu canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kuzuna.

Pardon ben yanlis anladim sanirim. Simdi soyle bisey var kontrol cizgisinin yanindaki cizgiler nasil belirginse buda bariz belirgin ama beyazimsi bir renk sadece
Şerit çıkardığınızda da var mı çizgi. Çünkü plastik çıkıntıdan anlaşılmıyor burda varsa bile onun gölgesi engel oluyor.

Hatta soyle gosteriyim cikarinca kasetten pembemsi duruyo

Eklentiler

• Screenshot_20180910-232653_Gallery.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 93
Layd marka testler güvensiz.
Başka marka alıp testi tekrarlayın Rabbim en kısa vakitte müjdelesin sizi dilerim

Layd marka testler güvensiz.
Başka marka alıp testi tekrarlayın Rabbim en kısa vakitte müjdelesin sizi dilerim
Amin insallah isteyen herkese versin rabbim. Bende duymustum bu marka testin guvenilir olmadigkni ama aldiktan sonra duydum tekrarlamam gerekecek. Tesekkur ederim cevabiniz icin

Çİzgi çok net değil. Kurumuş da kendi şerit çizgisi çıkmış gibi sanki.
Aklında bulunsun; eğer çizgi ilk birkaç dakika içerisinde çıktıysa pozitif. Ama 5 dkyı geçtikten sonra çıktıysa çok güvenilir değil.
Daha yeni bir arkadaşa daha yazdım. Erken testlerden alıp yap, sabahı beklemene gerek yok; gün içerisinde de yapabilirsin. Varsa çıkar zaten. :)
En garantisi kan tahlili tabi.
İnşaallah vardır canım. :) burayada yaz.
Ayrıca marka olarak; days comfort erken gebelik testini öneririm. Ben akşam geç bir saatte bu testle öğrenmiştim gebeliğimi. :) adetime nerdeyse bi hafta vardı üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…