İnsallah canim cok istiyoruz ama emin olamadim bir sorayim dediminşallah vardır
Bir iki gun daha bekleyip testi tekrarlayip oyle yapmak istiyirum kan testi 3 yildir bekliyoruz husranla sonuclansin istemiyorumkan verebilsen kesin sonucu ögrenirdik
Işık tuttuğunuz zaman gördüğünüz çizgi. Kaset testin arkasındaki plastik çıkıntının çizgisi. İçini açıp şeriti çıkararak bakın.[6 gun gectiginde yapmistim ayni marka testten ve hic bisey cikmamisti icini acip bakmistim sadece kontrol cizgisi vardi test cizgisinde hic birsey yoktu ama bilemiyorum yinede dediginiz gibi de olahilir tesekkur ederim
Pardon ben yanlis anladim sanirim. Simdi soyle bisey var kontrol cizgisinin yanindaki cizgiler nasil belirginse buda bariz belirgin ama beyazimsi bir renk sadeceIşık tuttuğunuz zaman gördüğünüz çizgi. Kaset testin arkasındaki plastik çıkıntının çizgisi. İçini açıp şeriti çıkararak bakın.
İnsallah canim tum isteyenlere insallah banada :)Ben de çok ışıkla baktığımdan biliyorum nasıl bir durum olduğunu canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kuzuna.
Şerit çıkardığınızda da var mı çizgi. Çünkü plastik çıkıntıdan anlaşılmıyor burda varsa bile onun gölgesi engel oluyor.Pardon ben yanlis anladim sanirim. Simdi soyle bisey var kontrol cizgisinin yanindaki cizgiler nasil belirginse buda bariz belirgin ama beyazimsi bir renk sadece
Evwt canim simdi baktim belli oluyor ama dedigim gibi cizgi beyazŞerit çıkardığınızda da var mı çizgi. Çünkü plastik çıkıntıdan anlaşılmıyor burda varsa bile onun gölgesi engel oluyor.
Canım bu testin markası neHatta soyle gosteriyim cikarinca kasetten pembemsi duruyo
Sente lady canim markasiCanım bu testin markası ne
Tesekkur ederim canim en iyisi tekrarlamak yoksa bile 14 gun gecikme ciddi bir rahatsizlik bile olabilirbi test daha yapin bence net degil pek
Amin insallah isteyen herkese versin rabbim. Bende duymustum bu marka testin guvenilir olmadigkni ama aldiktan sonra duydum tekrarlamam gerekecek. Tesekkur ederim cevabiniz icinLayd marka testler güvensiz.
Başka marka alıp testi tekrarlayın Rabbim en kısa vakitte müjdelesin sizi dilerim
Çİzgi çok net değil. Kurumuş da kendi şerit çizgisi çıkmış gibi sanki.Kizlar merhaba. Adet dongum 30-40 gun arasinda degisiyor. Beklenen adet tarihim 29 agustostu o gun ve ertesi gun hafif lekelenmem oldu. 6. Gun gectiginde test negatif hic cizgi yoktu bugub 13 gun gecti tastte hafif gri bir cizgi var gibi duruyor bana mi oyle geliyor resimde cok net degil ama iaiga tutunca belli oluyor bir bakarmisiniz lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?