- 16 Şubat 2022
- 21
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi meleksuuun
-
amin canım çok sagol insallah yarin hastaneye gidicem bakalimanladım canım allah kolaylık versin yine de kendini güçlü tutmaya çalış yavruna kavuşacağın gün belli sadece onu bazı vesilelerle arayıp bulman gerekiyor bu süreci iyi veya kötü geçirmek senin elinde umarım iyi geçirenlerden olursun daha fazla uzamaz kavuşursun istediğine
benim de öyle olurdu, sonra regl olurdum. regl olacaksınızdır yavaş yavaş sökülüyodur.kızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
bu lekelenmeyi ilk defa yasadim o yuzden yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusundumbenim de öyle olurdu, sonra regl olurdum. regl olacaksınızdır yavaş yavaş sökülüyodur.
canim sanki 2. testte de 2.cizgi hafif silik gibi yumirtlama adetten 4 gun sonrada olmuuyor gebelikte olabilir erken gebelik testi yapsaydin keske insallah gebesindirArkadaşlar ustekiler gebelik testi aşağıda ovulasyon testi 4 gün gecikme var bakar
Merhaba hanımlar 1 sorum olucak kadin hastalıklarında kan verdim sonuç 10 gün sonra çıkıcak denildi acaba nedir bilen varmılekelerin sebebi adetinin yavaş yavaş gelmesi olabilir canım gününün geçmesini bekle test için
Adete 4 gün varken yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı birşey tekrardan yapmadım ovulasyondan peki anlıyor musunzcanim sanki 2. testte de 2.cizgi hafif silik gibi yumirtlama adetten 4 gun sonrada olmuuyor gebelikte olabilir erken gebelik testi yapsaydin keske insallah gebesindir
ne için kan verdin canım beta hcg için miMerhaba hanımlar 1 sorum olucak kadin hastalıklarında kan verdim sonuç 10 gün sonra çıkıcak denildi acaba nedir bilen varmı
Onun içinde kanda gösterilebilen tüm hormonlar içinde ama 10 gün sonra çıkıcak olanın ne olduğunu biliyonuzmu bilmiyorumne için kan verdin canım beta hcg için mi
hımm anladım canım ben beta hcg içinse gittiğin hastane ile ilgilidir belki diye sordum ama 10 günde çıkan ile ilgili bir bilgim yok hastanenin laboratuvarı ile görüşebilirsin aslında bilgi verebilirler ulaşabilirsenOnun içinde kanda gösterilebilen tüm hormonlar içinde ama 10 gün sonra çıkıcak olanın ne olduğunu biliyonuzmu bilmiyorum
Teşekkürlerhımm anladım canım ben beta hcg içinse gittiğin hastane ile ilgilidir belki diye sordum ama 10 günde çıkan ile ilgili bir bilgim yok hastanenin laboratuvarı ile görüşebilirsin aslında bilgi verebilirler ulaşabilirsen
Sen yaşadın mı canım yerleşme?Yerleşme kanamasıysa zaten testte daha çıkmaz üzerinden bı 3 4 gün geçmesi lazim
Sen yaşadın mı canım yerleşme kanaması?Yerleşme kanaması akıntıyla birlikte leke şeklinde olur asla koyu kırmızı pıhtı şeklinde olmaz yada toz pembe olur
Canım neymiş sebebi?kızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
Sen adetine kaç gün varken yaşadın? Adet gibi yoğun mu akıyordu leke mi? Rengi neydi?Bende bu ay aynı şeyleri yaşadım ama sonra regl oldum.
Gecikmişti üstelik ama negatif çıktı testte de sonra regl oldum zaten
Senin rengi ne olurdu?benim de öyle olurdu, sonra regl olurdum. regl olacaksınızdır yavaş yavaş sökülüyodur.
Adet günüm 2 gün geçtikten sonra oldu Yoğun akmıyordu pembemsiydiSen adetine kaç gün varken yaşadın? Adet gibi yoğun mu akıyordu leke mi? Rengi neydi?
Perde bulaşıyor muydu?Adet günüm 2 gün geçtikten sonra oldu Yoğun akmıyordu pembemsiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?