• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim sizce

meleksuuun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
21
9
1
21
kızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi

anladım canım allah kolaylık versin yine de kendini güçlü tutmaya çalış yavruna kavuşacağın gün belli sadece onu bazı vesilelerle arayıp bulman gerekiyor bu süreci iyi veya kötü geçirmek senin elinde umarım iyi geçirenlerden olursun daha fazla uzamaz kavuşursun istediğine
amin canım çok sagol insallah yarin hastaneye gidicem bakalim

kızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
benim de öyle olurdu, sonra regl olurdum. regl olacaksınızdır yavaş yavaş sökülüyodur.

Arkadaşlar ustekiler gebelik testi aşağıda ovulasyon testi 4 gün gecikme var bakar misinz

Eklentiler

• IMG20220216140337.jpg
    IMG20220216140337.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 53
Onun içinde kanda gösterilebilen tüm hormonlar içinde ama 10 gün sonra çıkıcak olanın ne olduğunu biliyonuzmu bilmiyorum
hımm anladım canım ben beta hcg içinse gittiğin hastane ile ilgilidir belki diye sordum ama 10 günde çıkan ile ilgili bir bilgim yok hastanenin laboratuvarı ile görüşebilirsin aslında bilgi verebilirler ulaşabilirsen

Back