- 16 Şubat 2022
- 21
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi meleksuuun
-
Yerleşme kanamasıysa zaten testte daha çıkmaz üzerinden bı 3 4 gün geçmesi lazimkızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
Bende bu ay aynı şeyleri yaşadım ama sonra regl oldum.kızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
Bende bu ay aynı şeyleri yaşadım ama sonra regl oldum.
Gecikmişti üstelik ama negatif çıktı testte de sonra regl oldum zaten
yarin gidicem eger bugun adet olmazsam canimZamanın varsa kan testi yaptır orda kesin çıkar
yerlesme kanamasi icin yazilanlara baktim cok hafif acik kahverengi 2 gun suren lekenlemelerdi ben lekeyo gordugum gun ilk gun normal test yaptim erken degil negatifti beklemedyimYerleşme kanamasıysa zaten testte daha çıkmaz üzerinden bı 3 4 gün geçmesi lazim
normalde basima hic boyle bisey gelmemisti umarim yerlesme kanamasidir canimlekelerin sebebi adetinin yavaş yavaş gelmesi olabilir canım gününün geçmesini bekle test için
Bende adetim 4 gün kala test yaptım çizgi varla yok arası gibi ama hafif migde bulantim baş dönmem var kasık ağrim da ben ilk bebeğimde en çok dikkat çeken belirtim kasık ağrısiydi inşallah vardırkızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
Yerleşme kanaması akıntıyla birlikte leke şeklinde olur asla koyu kırmızı pıhtı şeklinde olmaz yada toz pembe olurkızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
evet aynen oyleydi akintiyla geldo yani asla bir kanama gibi degildi pihtida yoktuYerleşme kanaması akıntıyla birlikte leke şeklinde olur asla koyu kırmızı pıhtı şeklinde olmaz yada toz pembe olur
inşallah gönlüne göre olur canımnormalde basima hic boyle bisey gelmemisti umarim yerlesme kanamasidir canim
insallah canim benim mutlu haberini paylasBende adetim 4 gün kala test yaptım çizgi varla yok arası gibi ama hafif migde bulantim baş dönmem var kasık ağrim da ben ilk bebeğimde en çok dikkat çeken belirtim kasık ağrısiydi inşallah vardır
amin canim cok tesekkur ederim cok kafaya takar olduminşallah gönlüne göre olur canım
çok normal tabi ne zamandır çocuk düşünüyorsunuzamin canim cok tesekkur ederim cok kafaya takar oldum
Hersey Allahtan bol bol dua et kanamamnin rengi yoğunluğu artmadigi süre umut varinsallah canim benim mutlu haberini paylas
valla yok gibi 2 gundur acik bir kahverengi suan hafif karin agrim var reglye 1 gun kaldiHersey Allahtan bol bol dua et kanamamnin rengi yoğunluğu artmadigi süre umut var
9 ay oldu deniyoruzçok normal tabi ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz
anladım canım allah kolaylık versin yine de kendini güçlü tutmaya çalış yavruna kavuşacağın gün belli sadece onu bazı vesilelerle arayıp bulman gerekiyor bu süreci iyi veya kötü geçirmek senin elinde umarım iyi geçirenlerden olursun daha fazla uzamaz kavuşursun istediğine9 ay oldu deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?