- 28 Ocak 2020
- 67
- 16
- 8
- 25
- Konu Sahibi Mutsuz 3333
-
Merhaba kan testi yaptir cnmKızlar merhaba ben ilk cocugumu doğum sırasında gekismedigi için kalbi durdu ve kaybettim ben normalde her ayın 12 sinde adet oluyordum 2 ay once günlerim geçti ve hamile kaldım 1 buçuk aylıkken düşük yaptım ve düşükten sonraki ay gene günlerim geçti test yaptım çıktı fakat 3 gün sonra kanamam oldu ve doktor kimyasal gebelik dedi bu olay 15 ocakta kanamam oldu ve doktor kimyasal gebelik dedi bir ay geçti yani normalde 12 sinde adet olurum ama bu gün adet olmadım hiçbir belirti de yok aca ayın 15 de mi adet olurum yoksa hamilemiyim ya çok kararsızım normalde 12 sinde adet oluyorum ama geçen ay kimyasal gebelik yasadigimda kanamam 15 nde olmuştu çok istiyorum hamile kalmayı kan pıhtılaşma var bende hamile kalırsa kalmaz doktora gidip iğne vurulmaliyim lütfen cevap yazin
Ya korkuyorum açıkçası diğer gebeliklerimde çok erken kan testi falan yapıyordum erken davranmak istemiyorum benim gibi olan varmı acaba yani normalde 12 sinde adet olurum ama kimyasal geçirdiğim zaman 15 inde kanamam başladı acaba 15 inde gene adet olucakmiyimMerhaba kan testi yaptir cnm
Bunu biz degil allah bilir cnm bekleyeceksin bu kadar takmamaya calis pozitif dusunYa korkuyorum açıkçası diğer gebeliklerimde çok erken kan testi falan yapıyordum erken davranmak istemiyorum benim gibi olan varmı acaba yani normalde 12 sinde adet olurum ama kimyasal geçirdiğim zaman 15 inde kanamam başladı acaba 15 inde gene adet olucakmiyim
Con erken davranmak istemiyorum daha bir günüm geçti belkide gecmedi öyküden beklemelimiyim bilemiyorumBir evde gebelik testi yapın ilk olarak sabahta kan verin.. (nöbetci eczaneden alabilirsiniz)
İşte gün geçince belli oluyor ya canım genelde ondan ddim ben br de kan pıhtılasması için iğne vurunmam lazım dedin diyeCon erken davranmak istemiyorum daha bir günüm geçti belkide gecmedi öyküden beklemelimiyim bilemiyorum
En iyisi yarın sabah test yapayım evde sabırsızlanıyorum çünki inşallah hamileyimdir lütfen çokça duà edin banaİşte gün geçince belli oluyor ya canım genelde ondan ddim ben br de kan pıhtılasması için iğne vurunmam lazım dedin diyeBende hemencik öğren istedim sanırım
Mantıken düşününce nasıl olsa simdi öğrensen yine iğne içinn yarını veya diğer günü veya günleri beklemen gerekecek belki... En iyisi sen biraz daha bekle test için baktın yne adet olmadın 2 3gün oldu o zaman direk kan verip iğne olursun
İnşallah hayırlısı olsunEn iyisi yarın sabah test yapayım evde sabırsızlanıyorum çünki inşallah hamileyimdir lütfen çokça duà edin bana
inşallah vardır ama pek umudum yok yaİnşallah hayırlısı olsunhayırlısıyla hamile çıkın inşaallah beni de etiketleyin haber edin.. Allah hayırlısını versin gönlünüze göre
Galiba hamileyimİnşallah hayırlısı olsunhayırlısıyla hamile çıkın inşaallah beni de etiketleyin haber edin.. Allah hayırlısını versin gönlünüze göre
Baya net cıkmış hemen bibkan verin derimGaliba hamileyimtest silik çizgi çıktı ama bide kimyasal gebelik olabilirmi yaEki Görüntüle 2589698
Neden kimyasal olsun hemen kötüye yormayın...Galiba hamileyimtest silik çizgi çıktı ama bide kimyasal gebelik olabilirmi yaEki Görüntüle 2589698
çok teşekür ederim çok mutluyum yarın hastaneye gidicem ulturasonda cikmasa bile kan veririm çıkar inşallah bişey olmaz bu sefer 4 yıldır evlat hasreti çekiyorumBaya net cıkmış hemen bibkan verin derim
Hayırlı olsunGaliba hamileyimtest silik çizgi çıktı ama bide kimyasal gebelik olabilirmi yaEki Görüntüle 2589698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?