Hamilemiyim sizce?

Mutsuz 3333

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
67
16
8
25
Kızlar merhaba ben ilk cocugumu doğum sırasında gekismedigi için kalbi durdu ve kaybettim ben normalde her ayın 12 sinde adet oluyordum 2 ay once günlerim geçti ve hamile kaldım 1 buçuk aylıkken düşük yaptım ve düşükten sonraki ay gene günlerim geçti test yaptım çıktı fakat 3 gün sonra kanamam oldu ve doktor kimyasal gebelik dedi bu olay 15 ocakta kanamam oldu ve doktor kimyasal gebelik dedi bir ay geçti yani normalde 12 sinde adet olurum ama bu gün adet olmadım hiçbir belirti de yok aca ayın 15 de mi adet olurum yoksa hamilemiyim ya çok kararsızım normalde 12 sinde adet oluyorum ama geçen ay kimyasal gebelik yasadigimda kanamam 15 nde olmuştu çok istiyorum hamile kalmayı kan pıhtılaşma var bende hamile kalırsa kalmaz doktora gidip iğne vurulmaliyim lütfen cevap yazin

Merhaba kan testi yaptir cnm

Bir evde gebelik testi yapın ilk olarak sabahta kan verin.. (nöbetci eczaneden alabilirsiniz)

Merhaba kan testi yaptir cnm
Ya korkuyorum açıkçası diğer gebeliklerimde çok erken kan testi falan yapıyordum erken davranmak istemiyorum benim gibi olan varmı acaba yani normalde 12 sinde adet olurum ama kimyasal geçirdiğim zaman 15 inde kanamam başladı acaba 15 inde gene adet olucakmiyim

Bunu biz degil allah bilir cnm bekleyeceksin bu kadar takmamaya calis pozitif dusun

Con erken davranmak istemiyorum daha bir günüm geçti belkide gecmedi öyküden beklemelimiyim bilemiyorum
İşte gün geçince belli oluyor ya canım genelde ondan ddim ben br de kan pıhtılasması için iğne vurunmam lazım dedin diye Bende hemencik öğren istedim sanırım
Mantıken düşününce nasıl olsa simdi öğrensen yine iğne içinn yarını veya diğer günü veya günleri beklemen gerekecek belki... En iyisi sen biraz daha bekle test için baktın yne adet olmadın 2 3gün oldu o zaman direk kan verip iğne olursun

En iyisi yarın sabah test yapayım evde sabırsızlanıyorum çünki inşallah hamileyimdir lütfen çokça duà edin bana

En iyisi yarın sabah test yapayım evde sabırsızlanıyorum çünki inşallah hamileyimdir lütfen çokça duà edin bana
İnşallah hayırlısı olsun hayırlısıyla hamile çıkın inşaallah beni de etiketleyin haber edin.. Allah hayırlısını versin gönlünüze göre

İnşallah hayırlısı olsun hayırlısıyla hamile çıkın inşaallah beni de etiketleyin haber edin.. Allah hayırlısını versin gönlünüze göre
inşallah vardır ama pek umudum yok yaçünkü aklima geç ayin 15 ı var acaba 15 mi gunum acaba diye yarın haber vericem inşallah hamileyimdir

Bir arkadaş diş macunu ile yapmış test burda okudum

Şöyle yazmış: “Bende az önce internette araştırırken gördüm ve denedim idrar ve diş macununu karıştırıyorsunuz rengi değişir ve köpürürse hamile olma şansınız oluyormus bende renk krem oldu ve baya köpürdü eşim akşam işten gelirken test alıcak bakalım yarın sabah yapıcam “ konu sahibi sizde bir dener misiniz rica etsem nasıl çıkacak şuan

Kızlar merhaba
kan testi sonucumu yorumlayabilir misiniz? ilk defa test yaptırdım sonuc <5. Hamilelik için 5ten yüksek bir değer çıkması gerekiyor diye biliyordum. 5ten küçük çıkınca negatif herhalde dedim doktora gitmedim açıkçası. Ama içime de bir kurt düştü var mı acaba diye

Eklentiler

• IMG_20200213_231633.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 30
tam sinirda cikmis yarin tekrar edin kan testini duruma gore yorumlarsiniz zaten..
Rabbim gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…