E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 9 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #21 T Ceyarinannesi .!.: Bende de daha çmce 0.563 çıkmıştı sonuç negatifti ama tabi çizgiyi göremedim hiç. Bekledikçe insanın umudu artıyor bir an önce öğren gitsin olumlu ya da olumsuz Genişletmek için tıkla... Tüm umudum bu mesajla söndü
T Ceyarinannesi .!.: Bende de daha çmce 0.563 çıkmıştı sonuç negatifti ama tabi çizgiyi göremedim hiç. Bekledikçe insanın umudu artıyor bir an önce öğren gitsin olumlu ya da olumsuz Genişletmek için tıkla... Tüm umudum bu mesajla söndü
pembepatiler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2019 1.330 1.938 48 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #22 epilesnos .!.: T Tüm umudum bu mesajla söndü Genişletmek için tıkla... Canım kusura bakma üzmek istemem ama 5in altında çok umutlanma diye dedim ilaçtan havadan değişebiliyor bazen. O umudu çok iyi bilirim
epilesnos .!.: T Tüm umudum bu mesajla söndü Genişletmek için tıkla... Canım kusura bakma üzmek istemem ama 5in altında çok umutlanma diye dedim ilaçtan havadan değişebiliyor bazen. O umudu çok iyi bilirim
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 10 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #23 Ceyarinannesi .!.: Canım kusura bakma üzmek istemem ama 5in altında çok umutlanma diye dedim ilaçtan havadan değişebiliyor bazen. O umudu çok iyi bilirim Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun ne diyelim rabbım bilir.
Ceyarinannesi .!.: Canım kusura bakma üzmek istemem ama 5in altında çok umutlanma diye dedim ilaçtan havadan değişebiliyor bazen. O umudu çok iyi bilirim Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun ne diyelim rabbım bilir.
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 11 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #24 epilesnos .!.: Sabahki adete iki gün kalaki test Genişletmek için tıkla... Bugun adet gunumdu olmadım testim ben hep gunu gunume olurdum Eklentiler IMG_20191211_175959.jpg 41,9 KB · Görüntüleme: 44
epilesnos .!.: Sabahki adete iki gün kalaki test Genişletmek için tıkla... Bugun adet gunumdu olmadım testim ben hep gunu gunume olurdum