2 gün bekle tekrar test yap canım inşallah vardırMidem bulanıyor ağzımda acı tat uyku isteği akıntı göğüste hassasiyet yumurtalık ta batma adetıme dört gün kala doktora gittim kan testi yaptırdım 0.204 çıktı doktor 0.100 olsa negatif derdim ama değil dedi negatif pozotıfte diyemiyorum haftaya bıda gel dedi nedusunuyosunjz hamilemiyim sızce
Ciddi işin ya inşallah ya kan testide erken yaptırdım işte 0.204 çıkmıştı kaıdn kararsız kalmıştı ama değilsin demedi bana iki günüm var adete çok heyecanlıyım bu testte herhalde olmasa ikinci çizgi hiç çıkmazdı dımıVar görünüyor canım çizgi ister 2 gün bekle test yap istersen hiç şüphede kalma çizgi çıktıysa kanda kesin çıkar git kan ver 1 saate öğren
Korkuyorum değerim artmaz diye 0. 204 Du adetten ikidort gün önce kadında 0.100 görsem negatif derdim ama diyemiyorum dedi çok ümitliyim çizgide silik diye daha eşime söylemedim hiç Bi şeyden haberi yokVar görünüyor canım çizgi ister 2 gün bekle test yap istersen hiç şüphede kalma çizgi çıktıysa kanda kesin çıkar git kan ver 1 saate öğren
Doğru söylüyorsun yarın sabah tekrar denim aynı testi kesin cıkıyomu bunlar acabaYarın tekrardan test yap daha koyuysa hamilesindir değilse değilsindir.
doktor tuhaf geldi bana benim dhaa önce defalarca 1.20-4.4 çıktı ama hiç muallakta kalmadan negatif dedielr neye dayanarak dedi acaba ultrasonla falan mi baktı ki insAllah hamielsinzdrMidem bulanıyor ağzımda acı tat uyku isteği akıntı göğüste hassasiyet yumurtalık ta batma adetıme dört gün kala doktora gittim kan testi yaptırdım 0.204 çıktı doktor 0.100 olsa negatif derdim ama değil dedi negatif pozotıfte diyemiyorum haftaya bıda gel dedi nedusunuyosunjz hamilemiyim sızce
Hemen mi oluştu çizgi sanki negatif gibi geldi bana beyaz gri gözüküyor çizgi testi yenileyin bence az da olsa koyulaşırSabahki adete iki gün kalaki test
Bende olduğunu hissediyorum ama işte insan emin olamıyor bıturluCnm önemli olan o çizginin ne kadar zamanda çıktığı 10 dk dan sonraysa hiç dikkate alma kuruma çizgisi olabilir ama 10 dk içindeyse var gibi görünüyor
İyide 1 Bile çıkmamış. 0,100 de aynı sayılır 0,204 le. Doktor saçmalamışKorkuyorum değerim artmaz diye 0. 204 Du adetten ikidort gün önce kadında 0.100 görsem negatif derdim ama diyemiyorum dedi çok ümitliyim çizgide silik diye daha eşime söylemedim hiç Bi şeyden haberi yok
Siz yazdıkça duygulanıyorum çok saolun ıykı varsınız dimi hiç hormon salgılammasa orası bomboş olurdu herhaldeAynisi gibi bir silik cizgi ciktiginda degerim 38di. Kizim simdi 1 yasina girecek
Var gibi gorunuyor ama sen yine de yarin ya da sonraki gun sabah ilk idrarla bir daha yap
Rabbim gonlunr gore versin insallah
İyide 1 Bile çıkmamış. 0,100 de aynı sayılır 0,204 le. Doktor saçmalamış
Testin markası ne?Doğru söylüyorsun yarın sabah tekrar denim aynı testi kesin cıkıyomu bunlar acaba
balla ben de anlamadım bu değerler katlanıyoruz herhalde iki gün içinde mi ne çıkabilir dedi negatif değil dedi bide gittiğim yer özeldiİyide 1 Bile çıkmamış. 0,100 de aynı sayılır 0,204 le. Doktor saçmalamış
Valla eczaneden yedi liraya almıştım erken gebelik testleri pek onermıyolar çoğuna hatalı cıkıyıTestin markası ne?
Geçenlerde bir konu vardı bir markanın testi silik çizgiyi hep gösteriyor diye.
Yarın yaptığın teste daha koyu çıkarsa kana git hemen orada da bayaga yükseliş olur çünkü yaklaşık 3te 1i kadar diyebilirim en azından 4 de 1i kesin yükselmeli, eğer aynı koyulukta çıkarsa bir şey olduğunu pek sanmam. Yine de tekrar kan vermek en iyisi çünkü kimyasel gebelik dış gebelik gibi bir çok gebelik türü de var
Bende de daha çmce 0.563 çıkmıştı sonuç negatifti ama tabi çizgiyi göremedim hiç. Bekledikçe insanın umudu artıyor bir an önce öğren gitsin olumlu ya da olumsuzKorkuyorum değerim artmaz diye 0. 204 Du adetten ikidort gün önce kadında 0.100 görsem negatif derdim ama diyemiyorum dedi çok ümitliyim çizgide silik diye daha eşime söylemedim hiç Bi şeyden haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?