- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
Ben o kadar sanssiz biriyim ki o yuzde bir benim basima gelir ayrica hamile olup 9 ay adet olan varmisKızlarımız niye bu kadar cahil?
3 kere adet görüyor hamile miyim diye kendini yiyor.
Okullarda işe yaramayacak bilgiler yerine önce bunları anlatsalar keşke.
Bak kızım sen normal bi şekilde adet gördüysen hamile değilsindir bu kadar basit.
İnternette ENDER DE OLSA zevk suyundan da hamile kalınabilir diye okudun ve %1 ihtimale takılı kaldın..
Biraz okuyun internette değil ama
Dalga gecmeyin.lutfen durum ciddiBoyun fıtığı olmuşsunuz siz.
Şimdi 2 tane pastili tam ortadan kirin, ikisinin de yarısını eritmeden yutun arka arkaya. Sonra hemen halıya uzanıp beliniz de dahil olmak üzere ayaklarınızı duvara dikin. Hatta daha iyisi varsa güçlü biri sizi tepe üstü sallasın biraz. Kan akışı kafaya doğru olacak mutlaka.
Dua et de psikolojik olsunBelirtilerim psikolojik degil ama
Bilâkis en az sizin kadar ciddiyim emin olun.Dalga gecmeyin.lutfen durum ciddi
Hamile olup adet görenlerin testleri pozitif çıkıyor.Üç tane test yapmışsın olsa çıkardı.Hamile olup 9 ay adet olan varmis
Ona bakarsanız psikolojik hamilelik diye de bir şey var. Fiziksel boyutta hamile olduğunu sanma durumuEvet bende duydum iste ondan korkuyorum ama 3 kere test yaptim 4 aylik cocuk teste cikmaz mi
Ustune gorme olmadigimi biliyorum bu karin kipirtisi kafami karistiriyor insaallah dediginiz gibi degilimdir tesekkurlerHamile olup adet görenlerin testleri pozitif çıkıyor.Üç tane test yapmışsın olsa çıkardı.
Ayrıca hamilelikte görülen üstüne görme normal adetten daha farklı olarak kısa süreli ve daha az kanamalıdır.
Korkudan şartlamışsınız kendinizi ama değilsiniz net.
Etmez olurmuyum hemde nasil dua ediyorumDua et de psikolojik olsun
Ben o kadar sanssiz biriyim ki o yuzde bir benim basima gelir ayrica hamile olup 9 ay adet olan varmis
Reglinin ne oldugunu biliyorum ama iste internette yazanlar kafami karistirdi ve beni.korluttu yoksa bende adet olan hamile olmaz diye biliyorum birde hamilelik belirtileri yasayinca iyice gerildimYahu yok öyle bişey...
Hurafe bunlar.
Hamile olup ta adet göremezsin oyle diyenlerin az miktar kanaması rahatsızlıgı vardır.
Bak regl şudur: her ay bebek ihtimali için rahimde yatak hazırlanır bebeğin evi yani...Eğer o ay hamile kalınmazsa o yatak kan ile yıkanarak vucuttan atılır. Regl olurken farketmişsindir sadece kan değil pıhtı da gelir işte amaç o dokuların atılmasıdır.
Regl olduysan bebek yoktur.
%1 ihtimal derken hamile kalmayı kastettim ama sen zaten regl olmussun.
Hala inanmıyorsan kan testi yaptır dicem ama sen internette bazen kan testi dogru sonuc vermeyebilir binde 1 ihtimalde diye birsey okuyup ona bile guvenmezsin..
O zaman sen 9 ay bekle dogurmazsan hamile değilsin :)
Reglinin ne oldugunu biliyorum ama iste internette yazanlar kafami karistirdi ve beni.korluttu yoksa bende adet olan hamile olmaz diye biliyorum birde hamilelik belirtileri yasayinca iyice gerildim
Tabi artik mutlaka prezervatif kullanicam korunuyordum gericekilme yontemiyleO zaman bidaha riskli ilişki yasamayın veya korunun 3 aydır 9 doğurmak yerine
Psikolojik olmadığını nereden biliyorsun? Ya cidden öyleyse?Etmez olurmuyum hemde nasil dua ediyorum
Bu kadar panik niye anlamadim?Dalga gecmeyin.lutfen durum ciddi
BENDce hamilesin Allah analı babalı büyütsün adet olsan bile hamile olabilirsinBen o kadar sanssiz biriyim ki o yuzde bir benim basima gelir ayrica hamile olup 9 ay adet olan varmis
Ikiside yokSabah uzandıgınızda yataktan kalkmadan elinizle kasık yanlarına hafif bastırın eger elinize belirli yumru seklinde sertlik geliyorsa hamile olabilirsiniz.Ayrıca hamileyseniz gögüs ucunuz koyulaşmış olur.
Psikolojik oldugunu sanmiyorum psikolojik sey bu kadar uzun surer mi hem cogu kisi hamile degilsin diyor niye hala psikolojim duzelmiyor Sagol insaallah bir an evel gecer cunku cok yiprandimPsikolojik olmadığını nereden biliyorsun? Ya cidden öyleyse?
Dua et ama böyle yaparak kendine yaparsın sonra o düşünceler seni yönetir, sen de yonetilirsin..
Geçmiş olsun çok, umarım çabucak çözersin
10 tane cocugum var 11 inciye gerek yokBu kadar panik niye anlamadim?
Olursa da 2.cocuk olur nolmus yani.
Ayrica kan testi yaptirmadan iciniz rahat etmez sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?