• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ne olur acil cvp verin

Diyecek birşey bulamadım yazmak istiyorum da ben susayim

Valla geçenlerde Tlc’de bi program izledim. 9 ay boyunca adet görüp hamile olduğunu doğum başladığında anlayan kadınların hikayelerini anlatıyordu. Olamaz mııı , olabilir :ıslık:

3 aylık bebeğin kıpırtısını hissediyorsanız bravo. Hamile değilsin ama bundan sonra prezervatif taşı çantanda.:KK20:
Daha once hamile kalanlar bebegin hareketlerini daha once hisseder yaziyor internette benimde bir kizim var esimde prezervatif kullanmiyo evde 2 kutu var geri.cekilme yontemini kullaniyo

Valla geçenlerde Tlc’de bi program izledim. 9 ay boyunca adet görüp hamile olduğunu doğum başladığında anlayan kadınların hikayelerini anlatıyordu. Olamaz mııı , olabilir :ıslık:
Evet bende duydum iste ondan korkuyorum ama 3 kere test yaptim 4 aylik cocuk teste cikmaz mi

Hanfendi gebe kasan bile cocuk 2 aylık olur ve öyle belirli kıpırdamaz.
Hissettiginiz şey tamamen psikolojik ve o kıpırdama da gazdır.
Ben hamile degilken bile karnıma baksanız sanki tekme atıyor gibiydi bu gaz.
Yine de en dogru sonuç özel bir doktora ultrasnyona görünmeniz.

Allah analı babalı buyutsun nur topu gibi bir gaz probleminiz var.
Gaz gibi degil ama uyusma oluyor karnimda mide bulanim ve bel agrim olmustu bel soguklugu var bende ondan olabilirmi mide bulantisi ve bel agrisi karin uyusmasi huzursuz bagirsak sendromundan oluyor diyor internette

Hanfendi gebe kasan bile cocuk 2 aylık olur ve öyle belirli kıpırdamaz.
Hissettiginiz şey tamamen psikolojik ve o kıpırdama da gazdır.
Ben hamile degilken bile karnıma baksanız sanki tekme atıyor gibiydi bu gaz.
Yine de en dogru sonuç özel bir doktora ultrasnyona görünmeniz.
4 Aylik oluyor gaza benzemiyor uyusma oluyor karnimda bazen midemde

Kızlarımız niye bu kadar cahil?
3 kere adet görüyor hamile miyim diye kendini yiyor.
Okullarda işe yaramayacak bilgiler yerine önce bunları anlatsalar keşke.
Bak kızım sen normal bi şekilde adet gördüysen hamile değilsindir bu kadar basit.
İnternette ENDER DE OLSA zevk suyundan da hamile kalınabilir diye okudun ve %1 ihtimale takılı kaldın..
Biraz okuyun internette değil ama

Bu kadar stres yapmana gerek yok git kan testi yap rahatla. Inşallah maşallah diyerek öğrenemezsin

Gaz gibi degil ama uyusma oluyor karnimda mide bulanim ve bel agrim olmustu bel soguklugu var bende ondan olabilirmi mide bulantisi ve bel agrisi karin uyusmasi huzursuz bagirsak sendromundan oluyor diyor internette
Boyun fıtığı olmuşsunuz siz.
Şimdi 2 tane pastili tam ortadan kirin, ikisinin de yarısını eritmeden yutun arka arkaya. Sonra hemen halıya uzanıp beliniz de dahil olmak üzere ayaklarınızı duvara dikin. Hatta daha iyisi varsa güçlü biri sizi tepe üstü sallasın biraz. Kan akışı kafaya doğru olacak mutlaka.

Back