- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
Hissett
belirtilerim psikolojik degil amaPsikologa gidin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirtilerim psikolojik degil amaPsikologa gidin
Tsk insaallah oyledirDeğilsin.
Kan tahlili yapın, sonucu görünce yaşadığınız korkudan kurtulursunuz... Keşke öyle kolay olsa hamile kalmak..Amladim cok tsk ben bu korkudan nasil kurtulucam
Belirtilerim psikolojik degil amaPsikologa gidin
Kan tahlili yaptirmaktanda korkuyorum ozel hastahaneler cok pahali sigortam yok devlet hastahaneleri cok kotu davraniyoKan tahlili yapın, sonucu görünce yaşadığınız korkudan kurtulursunuz... Keşke öyle kolay olsa hamile kalmak..
Özelde yada devlette yaptırırsan direk aile hekimliği sistemine düşüyor sonuçKan tahlili yaptirmaktanda korkuyorum ozel hastahaneler cok pahali sigortam yok devlet hastahaneleri cok kotu davraniyo
Daha once hamile kalanlar bebegin hareketlerini daha once hisseder yaziyor internette benimde bir kizim var esimde prezervatif kullanmiyo evde 2 kutu var geri.cekilme yontemini kullaniyo3 aylık bebeğin kıpırtısını hissediyorsanız bravo. Hamile değilsin ama bundan sonra prezervatif taşı çantanda.
Gulme komsuna gelir basina
Evet bende duydum iste ondan korkuyorum ama 3 kere test yaptim 4 aylik cocuk teste cikmaz miValla geçenlerde Tlc’de bi program izledim. 9 ay boyunca adet görüp hamile olduğunu doğum başladığında anlayan kadınların hikayelerini anlatıyordu. Olamaz mııı , olabilir
BilmemEvet bende duydum iste ondan korkuyorum ama 3 kere test yaptim 4 aylik cocuk teste cikmaz mi
Gaz gibi degil ama uyusma oluyor karnimda mide bulanim ve bel agrim olmustu bel soguklugu var bende ondan olabilirmi mide bulantisi ve bel agrisi karin uyusmasi huzursuz bagirsak sendromundan oluyor diyor internetteAllah analı babalı buyutsun nur topu gibi bir gaz probleminiz var.
4 Aylik oluyor gaza benzemiyor uyusma oluyor karnimda bazen midemdeHanfendi gebe kasan bile cocuk 2 aylık olur ve öyle belirli kıpırdamaz.
Hissettiginiz şey tamamen psikolojik ve o kıpırdama da gazdır.
Ben hamile degilken bile karnıma baksanız sanki tekme atıyor gibiydi bu gaz.
Yine de en dogru sonuç özel bir doktora ultrasnyona görünmeniz.
Tuvalete gidin, ayaklarınızı sıcak tutun bir daha gaz olmasın [/QUO
yarim saatte 4 kere tuvete gidiyorum idrar yapmak icin gaza benzemiyor karnim uyusuyor
Boyun fıtığı olmuşsunuz siz.Gaz gibi degil ama uyusma oluyor karnimda mide bulanim ve bel agrim olmustu bel soguklugu var bende ondan olabilirmi mide bulantisi ve bel agrisi karin uyusmasi huzursuz bagirsak sendromundan oluyor diyor internette